Top 4 femei care au şocat cu gesturi extreme

De Diana Zagrean pe

Amanda Monti – I-a sfâşiat un testicul iubitului şi a încercat să-l înghită
Femeia de 24 de ani a luat-o razna când fostul ei iubit, Geoffrey Jones, de 37 de ani i-a refuzat avansurile la o petrecere. Ea i-a smuls testiculul stâng şi a încercat să-l înghită şi să-l scuipe, pentru a-şi arăta dispreţul. Jones încheiase relaţia lungă dar „deschisă” cu Monti cu un an în urmă, dar cei doi rămăseseră prieteni. Medicii nu au putut reataşa organul nefericitului, iar Monti a executat doi ani şi jumătate de închisoare pentru fapta ei.
Citeşte şi Valentine’s Day: Top 6 cupluri celebre care au sfârşit tragic
Şi-a înjunghiat iubitul după o partidă nesatisfăcătoare de sex
O femei de 28 de ani din Rusia, care se afla în vizită la iubitul ei de 40 de ani din Suedia l-a înjunghiat pe acesta în plămân după o partidă nesatisfăcătoare de sex.
Venită în Suedia cu o viză temporară de muncă , femeia nu dorea să se întoarcă înapoi în Rusia cu fiul ei, pentru a lucra la o fermă de găini.
Cum femeia îl certa pe bărbat pentru rpestaţia sa din seara precedentă, acesta a ameninţat-o că se desparte de ea şi o trimite înapoi în Rusia. Furioasă şi speriată, femeia a apucat un cuţit din bucătărie şi l-a înjunghiat de mai multe ori în piept.
Bărbatul a scăpat după o operaţie de urgenţă.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2