Ce filme vedem în weekend la TV

De TVmania pe

Demi Moore nu va înceta niciodată să fie una dintre cele mai puternice actriţe de pe marile ecrane. Avem ocazia să o revedem vineri seară la Prima, în rolul Hester Prynne…
în „Stigmatul iubirii”. Sâmbătă, programul TV ne-a pregătit un film cu Whoopi Goldberg, iar duminică Julia Roberts ne explică pe îndelete cum stă treaba cu un zâmbet à la Mona Lisa.

Vineri:

The Scarlett Letter, Prima 20.30: În America puritană a anului 1666, o tânără femeie, Hester Prynne (Demi Moore), scandalizează întreaga comunitate prin comportamentul ei. În absenţa soţului (Robert Duvall), despre care se crede că a murit, femeia rămâne însărcinată cu preotul satului (Gary Oldman) şi i se coase pe piept, cu roşu, litera „A”, de la adulterină.

Pentru că refuză să spună cu cine a rămas însărcinată, Hester ajunge la închisoare, unde o naşte pe Pearl. Demi Moore a fost nominalizată la MTV Movie Awards pentru cea mai dorită femeie.

Sâmbătă:

Moonlight and Valentino, TVR 2, 23.10: Rebecca Lott (Elizabeth Perkins) tocmai şi-a pierdut soţul într-un accident de maşinã. Ea îşi împărtăşeşte suferinţa prietenei sale, Sylvie (Whoopi Goldberg), fostei ei mame vitrege, Alberta (Kathleen Turner), şi surorii ei mai mici, Lucy (Gwyneth Paltrow).

Oferindu-i sprijin emoţional Rebeccăi, celelalte femei trebuie să facă faţă şi problemelor lor personale. Căsnicia lui Sylvie este în pericol, Lucy este foarte nesigură în preajma bărbaţilor, iar mama sa vitregă este obsedată de carieră. În rolul unui zugrav, Jon Bon Jovi.

Duminică:

Mona Lisa Smile, AXN 21.00:
În 1953, Katherine (Julia Roberts), o tânără profesoarăde istoria artei care se bucură de o reputaţie prestigioasă, predă la Colegiul Wellesley, o şcoală pentru tinerele din clasele privilegiate. Din nefericire, elevele sale sunt interesate mai degrabă de găsirea unui soţ bun decât să acumuleze noi cunoştinţe din domeniul artei. Printre acestea, Betty (Kirsten Dunst), Joan  (Julia Stiles) şi Giselle Levy (Maggie Gyllenhaal).

O nominalizare la Globul de Aur pentru melodia „The Heart of Every Girl”, compusă de Elton John. Pentru a intra în pielea personajului, Julia Roberts a asistat la câteva cursuri de istoria artei la Universitatea din New York. Multe scene din film au fost realizate la Universitatea Columbia.

Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe tvmania.ro

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro