Premierele lunii noiembrie la cinema

De Andra Pecingina pe

În noiembrie 2009 vei putea vedea la cinematograf o serie de filme noi. „2012”, „The Twilight Saga: New Moon”, „O poveste de Crăciun 3D” şi „Soţia călătorului în timp” sunt doar câteva titluri de …
… filme noi care apar în cinematografe în luna noiembrie. Fii în temă pentru a nu rata nici o premieră importantă!

1.    O poveste de Crăciun 3D”
Premiera – 6 noiembrie

Dacă nu ai citit încă celebra carte a lui Charles Dickens, vei putea vedea la cinema povestea unui bătrân avar care va întâlni într-o singură noapte fantomele Crăciunului trecut, Prezentului şi Viitorului apropiat, pentru a-l ajuta să regăsească spiritul Crăciunului. Ebeneezer Scrooge (Jim Carrey) trebuie să lupte cu natura sa morocănoasă şi să redescopere legăturile de suflet cu cei din jur.

2.    Păcatele unui poliţist – Ultimul apel: New Orleans”
Premiera – 6 noiembrie

Terence McDonagh (Nicolas Cage) este promovat locotenent după ce salvează un om în timpul uraganului Katrina. Actul său de eroism îl lasă cu o afecţiune a spatelui şi dependent de analgezice. Un an mai târziu, Terrence începe o luptă pe cont propriu împotriva lui Big Fate, un traficant de droguri bănuit că ar fi ucis o întreagă familie de imigranţi senegalezi.

3.    Soţia călătorului în timp”
Premiera – 7 noiembrie

Filmul este ecranizarea best-seller-ului omonim despre o iubire care transcende timpul. Clare (Rachel MacAdams) şi Henry (Eric Bana) trăiesc o iubire incredibilă. Clare crede că destinul lor este să fie împreună, chiar dacă Henry este un călător în timp, blestemat să-şi trăiască viaţa fără a putea controla locul şi timpul în care se află.

4.    2012″
Premiera – 13 noiembrie

Noul film regizat de Roland Emerich ne prezintă, un cercetător (John Cusack) ce deschide un portal într-un univers paralel şi luptă pentru a preîntâmpina Apocalipsa. La baza scenariului stau previziunile lui Nostradamus legate de ciocnirea unei comete imense de Pământ în 2012.

5.    Ziua care mi-a schimbat viaţa”
Premiera – 20 noiembrie

Marie – Jeanne şi Robert au trei copii: Albert, Raphael şi Fleur. Acest portret al familiei este urmărit pe parcursul a peste 12 ani prin prisma a 5 zile cruciale, mai importante decât oricare altele şi care le vor schimba vieţile.

6.    „Cutia”
Premiera – 20 noiembrie

Norma (Cameron Diaz) şi Arthur Lewis (James Marsden) sunt doi soţi care primesc un simplu cadou… o cutie de lemn ce va conduce la consecinţe fatale. Ei ar putea primi 1 milion de dolari, dacă…. Apasă un buton misterios prin care vor cauza unei alte persone… de undeva din lume, cineva necunoscut.

7.    Ho Ho Ho”
Premiera – 20 noiembrie

Horaţiu (Bogdan Iancu) este un puşti de 8 ani care petrece de sărbători o zi la mall. Ziua devine o veritabilă aventură, în momentul în care copilul se pierde de mama sa. El îl întâlneşte pe Ion (Ştefan Bănică Jr.), un pungaş deghizat în Moş Crăciun. Filmările comediei „Ho Ho Ho” au durat patru săptămâni şi pelicula mai are ca protagonişti actori ca Pavel Bartos, Alina Chivulescu, Valentin Teodosiu şi Raisa Mihai.

8.    Capitalism: o poveste de dragoste” 
Premiera – 20 noiembrie

Michael Moore a explorat dedesubturile sistemului de sănătate american şi a dovedit că americanii sunt departe de a merita să fie invidiaţi din acest punct de vedere, cel iar în acest nou film documetar analizează la rece criza economică mondială.

9.    Cenuşă şi sânge”
Premiera – 27 noiembrie

O femeie care-şi creşte singură cei trei copii (Ronit Elkabetz) după ce soţul ei a fost ucis se întoarce după 18 ani în ţară şi reînvie tensiuni între două familii rivale, ale căror capi sunt interpretaţi de Olga Tudorache şi Ion Besoiu. Regia filmului este semnată de Fanny Ardant.

10.    The Twilight Saga: New Moon”
Premiera – 27 noiembrie

Idila dintre vampir (Robert Pattinson) şi o muritoare (Kristen Stewart) prinde un nou contur în cea de-a doua parte a filmului de success atunci când Bella Swan se adânceşte în secretele lumii supranaturale, numai pentru a se regăsi într-un pericol cu mult mai mare decât înainte.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro