Foto: Madonna la 53 de ani, sexy ca în adolescenţă

De Nicoleta Galeteanu, pe

Iubită şi fredonată de două generaţii de fani, Madonna rămâne incontestabil, după 30 de ani de la lansarea primului hit, regina culturii şi a muzicii pop.
Este singura artistă solo care a reuşit să se menţină o perioadă atât de lungă în topurile mondiale, demonstrând că îşi poate adapta stilul la gustul cluberilor de astăzi. „Domnia sa” împlineşte astăzi 53 de ani, un prilej numai bun să ne-o amintim pe artistă şi schimbările sale de look de la începuturile carierei.

Madonna – anii ’85 – ’90

Sursă de inspiraţie pentru artiştii controversaţi ai momentului, Madonna a fost dintotdeauna un promotor original în ce priveşte apariţiile sale pe scenă.

Artista inaugurează gala MTV Video Music Awards, unde şochează publicul când apare îmbrăcată în rochie de mireasă şi purtând o curea pe care scria „Boy Toy”.

Imaginea de fată rebelă este cea care o ajută să câştige repede admiraţia publicului, dar şi vocea sa cristalină se face cunoscută prin hituri care au scris istoria muzicii – „Like a Virgin”, „Material Girl”, „Angel” sau „Dress You Up”.

Coafura vâlvoi, tipică unui star rock, şi părul vopsit multicolor se schimbă treptat odată cu intrepretarea rolurilor din videoclipurile care au urmat după, însă curând artista apare cu o nouă înfăţişare în filmul „Who’s That Girl”, cu părul scurt, vopsit blond deschis.

Foto: Madonna la 53 de ani, sexy ca în adolescenţă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!