5 poveşti uluitoare cu fraţi gemeni

De Unica.ro pe

Deşi cercetătorii nu au reuşit să dovedească ştiinţific modul în care se produce telepatia, comunicarea misterioasă prin gânduri care se produce între gemeni demonstrează…
 …că acest fascinant fenomen este unul cât se poate e real.

Doi călugării gemeni au murit în aceeaşi zi

Cazul incredibil al celor doi călugări gemeni care au murit în aceeaşi zi, la doar câteva ore distanţă, este cel mai recent exemplu în acest sens.

În vârstă de 92 de ani, Julian şi Adrian Riester au murit la câteva ore distanţă unul de celălalt, amândoi în urma unui infarct.

Călugări în Ordinul Romano – Catolic, Julian şi Adrian au fost toată viaţa nedespărţiţi, făcând aproape toate lucrurile împreună.

După ce au terminat colegiul, cei doi au vrut să se înroleze în armată, dar au fost respinşi pentru că unul avea o problemă la ochiul stâng, iar celălalt, la ochiul drept.

Potrivit BBC, cei doi nu au spus niciodată care dintre ei s-a născut primul, dar se presupune că Julian, care a părăsit primul lumea aceasta, s-a născut primul.

Două gemene au născut gemeni, în aceeaşi zi

Considerată de sceptici o coincidenţă, povestea celor două gemene care au născut în aceeaşi zi câte o pereche de gemeni ar putea fi consemnată ca fiind cea mai mare dintre ele.

În 2004, Ashlee Spinks şi Andrea Springer, două surori gemene, au născut câte un cuplu de gemeni la acelaşi spital, în aceeaşi zi.

Cele două femei, în vârstă de 21 de ani, au rămas însărcinate în mod natural şi nu ca urmare a vreunui tratament de fertilizare. Cele două au aflat reciproc că vor deveni mamici abia în a şasea lună de sarcină. Medicii au explicat că o asemenea întâmplare are loc o dată la un million de cazuri.

Citeşte şi alte poveşti fascinante despre gemeni pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2