Cei mai „talentaţi” politicieni români

De Nicoleta Galeteanu pe

Politicienii ştiu să cânte

Că politicienii au simţul umorului, de asta suntem convinşi, dar că pot fi mai spirituali decât cei care râd pe seama lor, nu ne-am fi aşteptat.

În acelaşi spirit de glumă, dar şi dintr-o plictiseală cruntă, mai mulţi prefecţi şi-au unit abilităţile vocale şi au realizat o compilaţie de zile mari.

Prefectul de Argeş, preşedintele Consiliului Judeţean, dar şi alţi parlamentari şi directori din judeţ s-au reunit într-un cor muzical şi au demonstrat că ştiu să cânte dând dovadă de mare măiestrie.

Au filmat şi un videoclip, la provocarea bitpress.ro, o parodie la melodia „Cele două cuvinte”, a trupei Taxi, care face furori mai ceva ca piesa originală.

Plai cu… politicieni

Dintre toate partidele politice însă, PSD a dat dovadă de cea mai categorică ideologie liberală, militând pentru lipsa de cenzură.

Balerina Roxana Golban este cel mai grăitor exemplu în acest sens. Membra a organizaţiei de tineret PSD Timiş, balerina a pozat în Playboy, doar ca să arate că în PSD transaprenţa este principiul fundamental.

Pictorialul a stârnit reacţii furtunoase doar de partea celor înapoiaţi, în speţă opoziţia. Roxana Golban a participat şi la Olimpiada Naţională de Artă Coregrafică, astfel că politicianul se poate califica de două ori în topul „Politicienii au talent”.

Radu Mazăre, între modelling şi dans

Cu alura sa exotică, o constituţie trasă orin inel, aerul balcanic şi bronzul de Mamaia, Radu Mazăre ar putea fi următorul „Andrej Pejic” al designerului Jean Paul Gaultier în colecţiile de inspiraţie hitleristă.

Primarul Constanţei este totodată un excelent dansator, demonstrându-şi, de câte ori are ocazia, abilităţile de dansator în orice club care îi iese în cale.

Foto: Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2