Parcuri din sectorul 4

De Roxana Andrei, pe Ultimul update Marți, 22 iunie 2021, 15:20

Pentru toţi locuitorii sectorului 4 şi nu numai, mai jos găsiţi parcurile unde vă puteţi petrece timpul liber. Fiecare ieşire în aer liber este binevenită. Bucuraţi-vă de o plimbare în doi sau o
… o ieşire cu prietenii!

Fie că ieşiţi pentru sport sau pentru a petrece câteva clipe de linişte, fie pentru o plimbare sănătoasă, iată parcurile pe care le găsiţi în sectorul patru!

Parcul „Fântâna Florilor” situat la intersecţia străzii Niţu Vasile cu Bd. Al. Obregia aduce un plus locuitorilor din zonă care sunt mulţumiţi de aspectul său. Îngrijit şi curat, acesta vă aşteaptă cu porţile deschise.

„Parcul Străduinţei” în suprafaţă totală de 3.726 mp, acesta a fost realizat în numai 30 de zile în zona bulevardului Metalurgiei. Dispune de zone distincte de recreere, atracţia parcului reprezentând-o fântâna arteziană luminată. Un parc modern format din garduri vii, jardinière cu flori, gazon, arbori, bănci şi coşuri de gunoi.

„Parcul Copilului” din zona Văcăreşti este un spaţiu de agrement de peste 200.000 m2 unde se găsesc terenuri de fotbal, volei, piste de carting, de mountain bike, grătare cu măsuţe şi scaune din butuci. Vara este o oază plină de verdeaţă.

„Parcul Carol” sau „Parcul Libertăţii” este un parc amplasat pe Dealul Filaretului (zona Cuţitul de Argint, Calea Şerban Vodă) şi este un spaţiu amenajat pentru a sărbători 40 de ani de domnie a regelui Carol I.

Este spaţios, în centru având celebrul „Mausoleu” construit pe un platou care domină parcul.

Este un parc curat şi liniştit în unele zone (departe de terase). În interiorul acestuia se află şi „Arenele Romane” un complex dedicat concertelor în aer liber.

„Parcul Văcăreşti” este numai bun pentru o oră de relaxare în aer liber.

„Parcul Secuilor”
se află în zona Brâncoveanu şi este cunoscut pentru evenimentele organizate de primărie.

 „Orăşelul copiilor” este singurul parc de distracţii din Bucureşti care oferă locuitorilor ocazia să trăiască o zi activă. Deşi mulţi nu se încumetă din spaimă sau din teamă că „tiribombele” sunt prea vechi, parcul este mai mereu plin de trecători.

Preţurile pentru câteva clipe de adrenalină sunt destul de ridicate şi nu merită absolut deloc, majoritatea maşinăriilor fiind derăpănate şi vechi.

Alte parcuri în sectorul 4: „Parcul Huedin”, „Parcul Dorohoi”, „Parcul Covasna”.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!