„Alice în Ţara Minunilor”, o fantezie plină de aventuri

De Unica.ro, pe

Alice Kingsleigh este o tânără de 19 ani, măcinată de nenumărate întrebări privind viitorul său. Problema sa cea mai mare consta în neputinţa de a împăca visele şi aspiraţiile
sale cu expectativele persoanelor din jurul ei care îi încalcă spaţiul şi gândurile intime încercând să i le influenteze într-un stil restrictiv, autentic victorian.
Aflată în plină suferinţă în urma decesului tatălui său pe care îl idolatriza, Alice se trezeşte târâtă la o petrecere organizată de familia ei unde arogantul şi monotonul Hamish Ascot îi face surpriza de a o cere în căsătorie. 

Panicată, Alice cere un timp de gândire îniante să ii dea un răspuns şi fuge de la petrecere urmărind un iepure alb. Încercând să-l prindă, cade într-o groapă adâncă la al cărei capăt subpămîntean găseşte un loc…fantastic pe care se pare că îl vizitase deja în copilăria ei şi pe care il numise încă de atunci Ţara Minunilor.

Aici îşi regăseşte prietenii săi vechi din copilărie, dar cunoaşte şi alte personaje inedite – Pălărierul cel Nebun, Regina de Roşu, Regina Albă, Stayne – Valetul de Cupă, Tweedledee-Tweedledum, Pisica de Chesire, Omida Albastră, Şoarecele, Iepurele de Martie, alături de care se va aventura în căutarea destinului. 

Experienţa din Ţara Minunilor îi va da ocazia lui Alice să se redescopere ca fiind o tânără stăpână pe sine, care ştie cu exactitate ce vrea de la viaţă.

Fantezia plină de aventuri, Alice în Ţara Minunilor / Alice in Wonderland, în regia lui Tim Burton are o distribuţie de zile mari: Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska, Helena Bonham-Carter, Matt Lucas, Crispin Glover si Michael Sheen

Filmul rulează din 5 martie, la Hollywood Multiplex.

Pentru a câştiga invitaţii la filmul „Alice în Ţara Minunilor” , intră în discuţia de pe  Forum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro