O femeie de 61 de ani, mamă surogată pentru fiul ei homosexual

De Unica.ro pe
O femeie a reușit să îi indeplinească fiului ei cea mai mare dorință, aceea de a deveni tată. Femeia a fost mamă surogat și a adus pe lume propria nepoată. 

Matthew Eledge și Elliot Dougherty formează un cuplu de homosexuali care și-a dorit să întemeieze o familie și să aibă un copil. Cei doi au început să caute soluții pentru ca visul lor să devină realitate și au găsit o soluție cu totul și cu totul neobișnuită, potrivit libertatea.ro.

Mama lui Matthew Eledge le-a fost alături în acest demers și a acceptat să devină mamă surogat pentru copilul celor doi. După mai multe teste, medicii și-au dat acordul pentru ca femeia în vârstă de aproximativ 60 de ani să înceapă procedurile de fertilizare.

”La început am râs cu toții și a fost o glumă în familie” a povestit Cecile Eledge, care a menționat că discuția a avut loc în urmă cu doi ani.

Mostra de spermă a fost prelevată de la fiul ei, iar ovulele au fost donate de sora lui Elliot Dougherty.

Astfel, după o sarcină perfect normală, Cecile Eledge a născut o fetiță sănătoasă, pe care au botezat-o Uma Louise. Cu toții o iubesc și au grijă de micuța care a venit pe lume într-un mod atât de… neobișnuit.

Sursă foto: Libertatea.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență

Nor radioactiv deasupra României? Ce anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență