O femeie care a trăit minunea de a deveni mamă în timp ce făcea dializă a primit o nouă șansă la viață

De pe
O femeie care a trăit minunea de a deveni mamă în timp ce făcea dializă a primit o nouă șansă la viață, în urma unui transplant de rinichi.

Femeia a uimit lumea medicală din România după ce a rămas însărcinată în urmă cu un an și jumătate, în timp ce făcea dializă, informează Știrile PROTV.

Daniela, în vârstă de 37 de ani, a aflat că are probleme cu rinichii după o răceală severă. Atunci a început și ședințele de dializă. Deși medicii nu-i dădeau prea multe șanse să ducă sarcina la bun sfârșit, aceasta a reușit să devină mama unei fetițe perfect sănătaose.

O femeie care a trăit minunea de a deveni mamă în timp ce făcea dializă a primit o nouă șansă la viață - femeia care poarta o masca in spital

“Cazul ei este unul foarte rar, studiile arată că 20% din femeile care sunt pe dializa rămân însărcinate şi duc la bun sfârşit sarcina, se pare că doamna şi-a găsit resursele interne să facă acest lucru”, a spus Gheorghiţă Iacob, purtator de cuvânt Institutul de Urologie şi Transpant Renal Cluj.

De curând, femeia a primit o nouă șansă la viață, după ce a suferit un transplant de rinichi care s-a finalizat cu succes. Organismul ei a acceptat rinichiul și se poate întoarce acasă, la familia ei, undeva pe lângă Brașov.

Citește și:

Acest lac din România este unic în lume. Ce proprietăți are apa lui

“Am cancer – cuvintele care mi-au schimbat viața”

Sursă foto: stirilePROTV/ shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat