Liviu Vârciu la „Dansez pentru tine”, în locul lui Costin Sforaru

De Unica.ro, pe

Din motive medicale, Costin Sforaru părăseşte „Dansez pentru tine”, iar partenera lui, Mădălina, va continua concursul alături de Liviu Vârciu.
Pe tot parcursul primei emisiuni „Dansez pentru tine” din acest sezon, Costin Sforaru a stat întins şi a luat calmante sub supravegherea medicilor, ridicându-se doar pentru a intra pe scenă. Mai mult, în timpul unui dans, a suferit o nouă accidentare.

Medicii i-au recomandat să renunţe la concurs pentru că risca o ruptura musculară, iar actorul a decis să le urmeze sfatul, mai ales că nu mai putea repeta dansurile din cauza durerilor puternice.

„Indiferent câtă ambiţie şi dorinţă am în continuare, nu mai pot executa majoritatea paşilor de dans. Puteam să îndur durerea fizică şi să trec peste ea, dar cu siguranţă nu aş fi putut să trăiesc cu gândul că i-am distrus Mădălinei şansa de a-şi împlini visul.”, a declarat cu tristeţe actorul.

În sprijinul Mădălinei a venit Liviu Vârciu, coleg de platou cu Costin în serialul „Mostenirea”, de la Pro TV.  „Am vorbit cu echipa, cu Costin, cu Vica, am văzut
povestea Mădălinei care m-a întristat teribil şi am spus că îmi doresc să o ajut să-
şi continuie visul”, a declarant plin de ambiţie şi pregătit pentru orice Liviu Vârciu.

El are o misiune grea pentru că în prima emisiune, Mădălina şi Costin Sforaru au fost condamnaţi la duel. Din fericire, Liviu Vârciu are experienţă la „Dansez pentru tine”, el fiind unul din concurenţii sezonului cu numărul opt.

Întâmplarea nu este prima de acest gen. Într-un sezon trecut, Lili Sandu şi-a fracturat o coastă în timpul antrenamentelor şi a fost înlocuită de Giulia Anghelescu, care i-a adus partenerului ei premiul cel mare.

În emisiunea de vinerea viitoare, Liviu Vârciu şi Mădălina se vor duela cu Lavinia Pârva şi Decebal. Mădălina Corduneanu visează să-şi ajute mama bolnavă care a trăit o viaţă de coşmar alături de soţul ei. Timp de 10 ani, femeia a suferit abuzurile soţului ei alcoolic care nu ezita să-şi lovească şi fiica.

Atunci când Mădălina a avut şansa să intre în lotul naţional de gimnastică ritmică, tatăl ei i-a spulberat şi acest vis. Astăzi, Mădălina şi mama ei bolnavă locuiesc într-o garsonieră închiriată în timp ce tatăl ei stă în continuare în apartamentul de trei camere al familiei. Procesul de partaj durează deja de patru ani.

Vezi în galeria foto imagini cu Costin Sforau, Mădălina şi Liviu Vârciu!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!