Jennifer Lopez, sexy şi provocatoare într-un videoclip

De Nicoleta Galeteanu, pe

După un show absolut incendiar oferit la American Music Awards 2011, Jennifer Lopez revine într-o ipostază la fel de seducătoare pentru admiratorii săi… şi pentru Pitbull.
Sexy şi provocatoare, imaginea artistei din videoclipul lui Will.i.am, de la Black Eyed Peas, pune din nou pe jar imaginaţia bărbaţilor.

„T.H.E. (The Hardest Ever)” este primul videoclip al artistului de culoare, decis să se lanseze în cariera solo, căruia J.Lo se pare că îi aduce filmului şi mai multă culoare

Exotica artistă de origine puerto-ricană, deşi îşi face apariţia abia la jumătatea videoclipului, este o apariţie incendiară.

Aşa cum ne-am obişnuit să o vedem, artista în vârstă de 42 de ani îşi arată formele voluptoase în două outfituri extrem de sexy – un costum de dantelă mulat şi un body sumar alb-negru creat de Marco Marco – şi dansează lasciv într-un cadru ce pare o călătorie spaţială.

În videoclipul futuristic intergalatic, Will.i.am apare mergând pe o motocicletă, conduce o maşină şi pilotează un avion. Artistul depăşeşte obstacolele care apar pe drum, ghidat de Jennifer Lopez, care apare pe panouri şi pe ecranele vehiculelor.

În videoclip mai apare şi Mick Jagger, solistul The Rolling Stones. Piesa „T.H.E. (The Hardest Ever)” face parte de pe albumul solo de debut al lui Will.i.am, care va fi lansat în 2012.

Urmăreşte mai jos videoclipul piesei T.H.E. (The Hardest Ever) al lui Will.i.am, cu Jennifer Lopez.


Deşi este o artistă foarte sexy, Jennifer Lopez nu a reuşit să ocupe decât locul 60 în topul celor mai sexy femei din toate timpurile.
Foto: Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!