„Întâlnire explozivă”, o aventură pe viaţă şi pe moarte

De Unica.ro, pe

Cu o viteză nebună, agentul secret Roy Miller (Tom Cruise) dă peste cap viaţa lui June Havens (Cameron Diaz), în aparenţă o persoană obişnuită, şi invers. June urcă într-un…
avion în Wichita, Kansas şi intră în vorbă Roy, misteriosul şarmant de lângă ea.

Curând după aceea, totul se schimbă. Dintr-o dată, avionul se prabuşeşte într-un lan de porumb, la bord neramănînd niciun pasager sau membru de echipaj în viaţă. Şi atunci, ei cum au scăpat? Mister total…

Fară să aibă timp să-şi tragă răsuflarea, June se trezeşte că e urmarită prin toata lumea, ferindu-se de gloanţe în Boston, sărind pe acoperişuri în Austria şi fugind de tauri în Sevilia – toate astea în compania unui agent secret potenţial duplicitar, posibil instabil şi totuşi atrăgător, în miezul unei aventuri pe viaţă şi pe moarte care îi va împinge pe aceşti doi oameni din lumi opuse să facă un lucru de care s-au ferit multă vreme: să aibă încredere.

Acum, nimic nu va mai fi din nou la fel pentru ei, când acest agent secret e răvăşit de dragoste, iar această femeie de rând se trezeşte că e capabilă de cele mai extraordinare lucruri pe care şi le putea imagina.

Astfel, în timp ce aventura lor pe tot globul erupe într-un labirint de înşelatorii, scăpări ca prin urechea acului, identităţi false şi stangăcii romantice ameţitoare, aceştia ajung să-şi dea seama că … totuşi… se pot bizui unul pe celălalt.
    
Întâlnire explozivă / Knight and Day, un film semnat de James Mangold are o distribuţie condusă de Tom Cruise şi Cameron Diaz, alături de care îi mai regăsim pe: Peter Sarsgaard, Viola Davis, Jordi Molla şi Paul Dano.

Filmul rulează din 23 iulie la CinemaPRO si Hollywood Multiplex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro