Extemporal la sex

De Unica.ro, pe

Te-ai intrebat ce stie El despre preferintele tale in pat …
Extemporal la sexTe-ai intrebat ce stie El despre preferintele tale in pat sau practica a sexului? Am citit studii, am interogat baietii pe strada si le-am dat note. Sa vedem care sunt rezultatele.

Ati stins lumina, ati scapat de haine, iar prietenul tau s-a aruncat pe tine si acorda o atentie frenetica sanilor si buricului. Dupa cateva minute, trece direct la fapte… surprinsa ca a uitat cu desavarsire de restul corpului? Nu fi! Studiile arata ca sapte din zece barbati cred ca zonele tale erogene cele mai receptive sunt sanii si zona buricului. Nici nu-i de mirare ca uneori ai mimat orgasmul. Dar daca te-ai simtit ferita pana acum de „inconstienta” partenerului, e bine sa stii ca 60% dintre barbati isi dau seama cand tipetele sunt de forma. Si pentru ca sondajele si studiile nu sunt de ajuns, l-am intrebat si pe psihologul nostru Carmen Moldoveanu care este atitudinea barbatilor vizavi de preludiu: „Se zice ca o femeie are nevoie de preludiu pentru a se excita si ca barbatul trebuie sa se ocupe de acest aspect. Barbatii au prins aceasta idee, si daca vor sa-si multumeasca partenera sunt atenti la aceste aspecte. Mai putin se vorbeste despre faptul ca si el, barbatul, are nevoie de preludiu, mai ales daca e obosit sau daca in relatie s-a instalat oarecum rutina.
Daca el nu se excita doar vazand-o pe ea imbracata sumar, e un semnal ca femeia trebuie sa fie mai activa in prima parte a actului sexual, ca sa-i trezeasca apetitul sexual.” Sa tragem linie: nu sunt atat de naivi, cum credeam, in ceea ce priveste mimarea orgasmului si, mai mult, si ei au nevoie de preludiu, in ciuda mitului cum ca ei ar trece direct la fapte. Pentru aceste „realizari” primesc doua puncte din oficiu. De ce doua? Pentru ca la noi notarea incepe de la zero, altfel spus, de la marele „O”.

A mai ramas testul de cultura sexuala, iata ce i-am intrebat pe baieti!

TEXT: Alexandra Suciu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!