De ce sunt agățate perechi de pantofi de cablurile din oraș

De Adina Radu, pe
Probabil că ai observat în multe orașe acest semn distinctiv, o pereche de pantofi cu șireturile legate care atârnă de un cablu. Cel mai plauzibil motiv pentru existența acestor pantofi atârnați este că este vorba de o joacă de copii.

Există, totuși și alte posibile motive pentru prezența acestei perechi de pantofi agățată.

E posibil ca în zona respectivă să fi trecut absolvenți de facultate sau absolvenți de școală militară și, ca semn de absolvire să își agațe pantofii.

Unii oameni cred că agățarea pantofilor de cablurilor din oraș aduce noroc, că ajută pe viitor.

Pantofii agățați pot arăta și limitele unei zone de influență, pentru a informa oamenii că în zona delimitată funcționează anumite reguli și legi locale.

În orașe ca New York și Los Angeles, acești pantofi sunt semne secrete ale membrilor grupărilor criminale pentru a anunța că în zonă se vând droguri. Culoarea pantofilor și forma pantofilor pot indica tipurile de droguri oferite spre vânzare.

Alt motiv plauzibil pentru existența acestor pantofi agățați este acela că hoții îi aruncă peste cablurile electrice pentru a crea pene de curent și pentru a prăda casele din jur sau pentru a fura chiar cablurile în sine.

Sursa foto 123rf

Citește și De ce au pantofii Christian Louboutin talpa roșie?

Citește și Nu a vrut să-i cumpere soției o pereche de pantofi. Nu se aștepta la reacția ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!