„Creezi sau donezi?” – ediţia de Paşte

De Cristina Popa pe

Dacă vrei să întinzi o mână de ajutor într-un mod inedit, eşti invitată să donezi sau să fii creativă la un eveniment în scop caritabil. Romanian Fashion Bloggers (RFB) a pus la cale…
… o nouă ediţie „Creezi sau donezi”  în cadrul căreia eşti invitată să creezi accesorii pentru Paşte, accesorii care vor fi apoi oferite spre vânzare, în cadrul aceluiaşi eveniment.

Toate accesoriile şi ustensilele necesare pentru procesul de creaţie sunt donate de către RFB, iar membrii comunităţii îşi vor dona creaţiile, alături de public şi de invitaţi.

Agatha Blanck, George Neagu, Diana Bobar, Josephine, Agata Seceleanu şi Biba Bijoux sunt doar câţiva dintre designerii care vor dona accesorii special create pentru.

„Acest eveniment este continuarea ediţiei de Crăciun, decembrie 2009, când am strâns 20.000 RON pentru şcoala şi grădiniţa din Brăieşti. Motivul pentru care am ales să îl ajutăm pe Daniel Raduţă, este destul de simplu, şi noi, comunitatea bloggerilor de modă din România, vrem o schimbare, îl vrem pe Daniel în viaţa şi ajutor pentru toţi cei aflaţi în situaţa lui”, a declarat Roxana Radu, membru-fondator RFB.
 
„Daniel Răduţă (www.danielraduta.ro) este unul din foarte multe cazuri de bolnavi de leucemie din România. Un număr, pe o listă, aşteptându-şi rândul la chimioterapie şi transplant. Unul din aproximativ 8000 de bolnavi.

Aceşti oameni se pierd pentru că nu se conştientizează cât de simplu ar fi să învăţăm să-i salvăm. Am arătat că putem salva un om, punând în mişcare online-ul. Acum ne simţim în stare să facem mult mai mult.”

Evenimentul are loc sâmbătă, 20 martie 2010, pe calea Victoriei, nr.41, la Orange Concept Store, între orele 11 şi 18.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro