Iată concurenţii şi cazurile de la „Dansez pentru tine”

De Unica.ro pe

Augustin Viziru şi Aurora Tonea

AUGUSTIN VIZIRU va dansa în competiţia „Dansez pentru tine” cu AURORA TONEA care îşi doreşte să lupte pentru familia ei zguduită de drame si neputinţe. Părinţii Aurorei s-au certat mult când aceasta era copil, iar din cauza alcoolului, ea şi sora ei asistau la scene de groază, pline de violenţă şi vorbe urâte de care avea parte mama lor.

După ani de chin, mama Aurorei a decis să-şi părăsească soţul, iar Aurora a încercat să-i fie alături în noua viaţă. Mama ei a întâlnit un bărbat bun alături de care a construit o familie armonioasă în care a apărut şi un copilaş, Mario care a dat sens şi veselie vieţii lor. În timp ce Aurora era plecată la muncă în Olanda, în viaţa mamei ei se petrecea o mare tragedie. Soţul ei, tatăl lui Mario, a murit lovit de fulger şi a lăsat în urma fără niciun sprijin o femeie îndurerată şi un băieţel de 5 luni.

Când a revenit în ţară, Aurora abia şi-a mai recunoscut mama care era distrusă atât fizic, cât şi psihic. S-a îmbolnăvit pe sistem nervos, a făcut o depresie foarte urâtă şi nu a mai putut locui în casa unde îşi găsise liniştea deoarece omul care îi oferise dragoste nu mai exista. S-a mutat la mama ei care putea să mai aibă grijă şi de cel mic şi să o susţină moral şi pe mama Aurorei, însă după puţin timp, bătrâna a murit lăsându-i din nou singuri pe cei doi.
Au urmat momente cumplite pentru mama Aurorei căreia i se sfâşie sufletul când vede că aceasta nu mai reacţioneaza în nici un fel şi că e cufundată în durere. Tatăl Aurorei a fost grav bolnav, dar cu ajutorul tratamentelor şi citostaticelor s-a pus pe picioare. În continuare are probleme cu alcoolul. Sora Aurorei a avut în trecut probleme cu drogurile. În urma unui tratament a reuşit să scape de acest viciu. Aurora îi iubeste şi îi ajută pe toţi, chiar şi pe tatăl ei.

Iată concurenţii şi cazurile de la "Dansez pentru tine"

Citeşte în pagina următoare despre ultima concurentă, Alina!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6 7 8