Iată concurenţii şi cazurile de la „Dansez pentru tine”

De Unica.ro pe

Cove şi Claudia Anamaria Raea

GABRIEL COVEŞEANU va face echipă la „Dansez pentru tine” cu CLAUDIA ANAMARIA RAEA care dorelte să îi ofere mamei sale o locuinţă. Femeia a avut o viaţă plină de încercări şi suferinţe. În urma unei căsnicii eşuate a avut un băiat, Vali. Din dorinţa de a-i oferi o familie, s-a căsătorit cu un bărbat violent care a abuzat de băiat. În urma acestei căsnicii, femeia a avut-o pe Claudia şi pe fratele acesteia, Daniel.

Când era în anul I de facultate, Vali s-a îmbolnăvit de schizofrenie paranoidă. A fost nevoit să renunţe la şcoală şi l-au internat într-un spital de boli mintale. După divorţ, mama a cumpărat o garsonieră, dar a fost nevoită să o vândă pentru a-l putea interna pe Vali într-un centru de specialitate. Mama a avut şi un accident de maşină în urma căruia a rămas paralizată în partea frontală a capului şi cu dureri ale spatelui şi picioarelor.

În prezent, Claudia şi mama ei trăiesc amândouă dintr-o pensie de boală de 600 lei şi pensia alimentară de 125 lei şi locuiesc în chirie. Ca să poată învăţa şi ca să-şi poată susţine mama, Claudia lucrează într-un salon de masaj erotic. Nu-i este ruşine de meseria ei, dacă asta o poate face să-şi susţină mama şi să-şi urmeze visul de a face facultatea, de a-şi făuri o viaţă total diferită de a mamei ei, o viaţă în care să nu depindă de nimeni.

Iată concurenţii şi cazurile de la "Dansez pentru tine"

Citeşte în pagina următoare despre partenera lui Costin Sforaru!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6 7 8