Iată concurenţii şi cazurile de la „Dansez pentru tine”

De Unica.ro pe

Costin Sforaru şi Mădălina Corduneanu

COSTIN SFORARU intră în competiţia visurilor alături de MĂDĂLINA CORDUNEANU care visează să-şi ajute mama bolnavă care a trăit o viaţă de coşmar până acum. Pentru mama Mădălinei, viaţa alături de soţul său a fost un coşmar care a început înainte de a se naşte Mădălina. Bărbatul umbla mai tot timpul beat şi fără serviciu şi îşi agresa soţia zilnic. Chiar şi când era gravidă a lovit-o cu brutalitate şi din cauza asta era să facă avort. Au fost zece ani de teroare pentru Mădălina şi mama ei.

„Îmi aduc aminte că într-o zi când eram la grădiniţă m-a bătut… şi eram aşa, ca de vată, că nici nu puteam sta pe pat. A doua zi la grădiniţă mama m-a îmbrăcat cu ciorapei albi ca să nu mi se vadă vânătăile de pe picioare. La şcoală aveam note numai de FB. În clasa a III-a am luat un Bine şi m-a bătut de mi-au sărit ochelarii şi au zburat pe geam”.

Mădălina a stat la centrul de securitate, iar clasa a IV-a a făcut-o la domiciliu, deoarece profesorilor le era frică de tatăl ei care venea la şcoală şi îi ameninţa cu cuţitul. A schimbat patru şcoli, iar când a avut posibilitatea să se ducă la lotul naţional de gimnastică ritmică, tatăl ei nu şi-a dat acordul pentru a putea pleca în străinatate.

De când părinţii ei s-au despărţit, Mădălina şi mama ei locuiesc cu chirie într-o garsonieră modestă. Tatăl stă şi acum în apartamentul lor de trei camere iar procesul de partaj al bunurilor comune durează deja de 4 ani. Mama a muncit la fabrica de mobilă până când s-a îmbolnăvit, acum 10 ani. Mădălina munceşte, învaţă şi are grijă de mama ei pe care trebuie să o ducă chiar şi la baie şi cu toate astea nu-şi pierde curajul, îşi doreşte s-o ştie pe mama ei în sigurană, pentru a-şi continua viaţa, în care deocamdată este hotărâtă să nu implice niciun bărbat.

Iată concurenţii şi cazurile de la "Dansez pentru tine"

Citeşte în pagina următoare cazul partenerei lui Augustin Viziru!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6 7 8