Iată concurenţii şi cazurile de la „Dansez pentru tine”

De Unica.ro pe

Corina Caragea şi Ştefan Gheorghiu

CORINA CARAGEA i s-a alăturat lui ŞTEFAN GHEORGHIU în competiţia „Dansez pentru tine” pentru a lupta pentru sora lui, Camelia, care a suferit un grav accident rutier pe când traversa strada pe trecerea de pietoni. În urma acestui accident Camelia a rămas imobilizată la pat şi este în continuare internată la secţia de Neuromotorie a Spitalului Mangalia. Ştefan vrea să lupte pentru sora lui pentru a-i putea plăti în continuare tratamentele şi şedinţele de recuperare.

Ştefan a ramas tot timpul alături de sora lui. A fost nevoit să renunţe la serviciu (era maseur terapeut) şi s-a dedicat în totalitate îngrijirii surorii lui. Tot Ştefan împreună cu mama lui îi sustin financiar pe cei doi copii ai Cameliei, Cristina şi Alexandru, deoarece soţul ei nu le oferă niciun fel de sprijin din cauza problemelor cu alcoolul.

Mama lui Ştefan este pensionară şi are un venit de 700 RON. Şi ea are probleme de sănătate. Tatăl lui Ştefan a decedat în urma cu 10 ani, fiind bolnav de cancer. Ştefan susţine toată familia şi îl creşte ca pe copilul lui pe nepoţelul Cameliei (fiul Cristinei), în varsta de 4 ani. Ştefan şi-a luat şi el viata în piept de tânăr, s-a susţinut fără probleme pe el şi toata familia lui şi ar face-o în continuare dacă nu ar fi fost accidentul Cameliei.

Iată concurenţii şi cazurile de la "Dansez pentru tine"

Citeşte în pagina următoare despre partenerul Roxanei Ionescu!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6 7 8