Iată concurenţii şi cazurile de la „Dansez pentru tine”

De Unica.ro pe

Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja

ROXANA IONESCU luptă alături de ŞTEFAN REBEJA pentru a scăpa familia acestuia de sărăcie. Ştefan provine dintr-o familie săracă, dar iubitoare şi caldă, iar Ştefan este genul de om care ar face orice pentru cei dragi, genul de om pentru care familia este sfântă.

Familia lui Ştefan a fost tot timpul săracă, fraţii lui mai mari au fost nevoiţi să emigreze, chiar şi Ştefan învaţă în România pentru ca să se poată întreţine, să nu fie o povară, ci din contră – să fie un sprijin pentru părinţii şi frăţiorul lui mai mic. Deşi tatăl lui Ştefan a fost la un moment dat chiar primarul satului în care trăiesc, această perioadă n-a făcut decât să-i sărăcească şi mai mult pentru că vorbim despre nişte oameni atât de cinstiţi încât au simţit că este de datoria lor să-i ajute pe toţi sătenii, să facă lucruri pentru comunitate din veniturile proprii.

Ştefan a luat viaţa în piept, învaţă, munceşte şi dansează şi nu regretă niciun moment că nu a putut ţine pasul cu colegii lui dansatori care şi-au permis profesori, antrenamente în străinătate, participări la concursuri.

Iată concurenţii şi cazurile de la "Dansez pentru tine"

Află mai multe despre ceilalţi concurenţi în paginile următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6 7 8