Iată concurenţii şi cazurile de la „Dansez pentru tine”

De Unica.ro pe

Lavinia Parva şi Decebal Negoiţă

LAVINIA PARVA şi DECEBAL NEGOIŢĂ luptă pentru ca fiul lui Decebal să învingă boala de care suferă. Decebal şi sotia sa şi-au dorit foarte mult un copil, dar din păcate, primul lor copil s-a născut cu sindromul Down. A fost copleşitor pentru părinţi mai ales că Vlăduţ a fost diagnosticat şi cu o malformaţie la inimă, iar la vârsta de 9 luni a fost operat pe cord la Cluj.

Operaţia a fost un succes. Părinţii au făcut eforturi să-i ofere şansa lui Vlădut de a fi ca ceilalţi copii, dar nu este de ajuns. Este evaluat periodic şi evoluţiile lui sunt spectaculoase. Specialiştii spun că are foarte mari şanse să fie recuperat în aşa fel încât să ajungă un adult independent.  Dar pentru asta, are nevoie de kinetoterapie, logopedie, terapie prin joc, ABA, şedinte care costă foarte mult şi trebuie făcute zilnic.

Vlăduţ mai are un fratior de un an şi jumatate, Matias Ioan. Decebal este inspector credite IMM iar soţia sa stă acasă şi are grijă de cei doi copii. Nu au apartamentul lor, locuiesc într-un apartament ANL, cu 2 camere, închiriat de la primarie.

Iată concurenţii şi cazurile de la "Dansez pentru tine"

Citeşte în pagina următoare despre partenerul Corinei Caragea!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6 7 8