Ce vedem în weekend la TV

De TVmania pe

Avem două veşti bune: prima este că astăzi a nins în Bucureşti şi a doua este că la Pro Cinema începe un super serial: Colegii tăi! Sâmbătă am ales să ne uităm la un film…
cu Julia Roberts şi duminică la o peliculă mai veche cu Jennifer Aniston şi Kevin Bacon.

Vineri:

Colegii tăi, Pro Cinema, 16.15: Ethan organizează o petrecere surpriză pentru iubita sa, Joan, de care s-a îndrăgostit încă din clasa a treia şi îi invită pe toţi colegii de clasă de atunci. Câţiva acceptă să vină la petrecere, deşi nu s-au mai văzut de mulţi ani. Când colegii se reîntâlnesc se leagă noi prietenii, ies la iveală multe amintiri plăcute şi neplăcute, totul într-un mod cât se poate de amuzant.

Sâmbătă:

Zâmbet de Mona Lisa, CineStar, 20.00: în 1953, Katherine (Julia Roberts), o tânără profesoară de istoria artei care se bucură de o reputaţie prestigioasă, predă la Colegiul Wellesley, o şcoală pentru tinerele din clasele privilegiate. Din nefericire, elevele sale sunt interesate mai degrabă de găsirea unui soţ bun decât să acumuleze noi cunoştinţe din domeniul artei.

Printre acestea, Betty (Kirsten Dunst), Joan  (Julia Stiles) şi Giselle Levy (Maggie Gyllenhaal). O nominalizare la Globul de Aur pentru melodia „The Heart of Every Girl”, compusă de Elton John. Pentru a intra în pielea personajului, Julia Roberts a asistat la câteva cursuri de istoria artei la Universitatea din New York. Multe scene din film au fost realizate la Universitatea Columbia.

Duminică:


Partenerul ideal, Acasă, 20.30:
Pentru Kate (Jennifer Aniston), viaţa nu e simplă. Şeful nu o promovează, iar mama ei (Olympia Dukakis) nu visează decât să o vadă măritată. Planurile lui Kate îl vizează pe Sam (Kevin Bacon), colegul ei, numai că acesta nu pare interesat. Pentru a face rost de un logodnic temporar, Kate apelează la ajutorul lui Nick (Jay Mohr). Însă acesta se îndrăgosteşte de fată şi vrea să devină logodnicul ei real. La data filmărilor pentru „Partenerul ideal”, Jennifer Aniston devenise deja cunoscută cu rolul Rachel din seria „Prietenii tãi”.

Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe site-ul TVmania

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro