Între Prietene: declaraţii primite de mame de la copiii lor

De Nicoleta Galeteanu pe

Mai valoroase decât orice alte surprize comerciale, bucuriile pe care le aduc copiii sunt de departe cele mai emoţionante cadouri de Ziua Mamei.
O declaraţie candidă, un gest din suflet sau un prim cuvânt rostit stângaci, aşa sunt „ambalate” cele mai frumoase cadouri pe care le poate primi o mamă de 8 martie. Iar mămicile din comunitatea Unica.ro ne asigură că astfel de gesturi sunt singurele  cadouri care nu se uită niciodată.

Iată ce cadouri emoţionante ne-au împărtăşit mămicile din comunitatea unica.ro că au primit de la cei mici.

O îmbrăţişare strânsă cu braţele lui mici ar înduioşa orice mămică, ne asigură laurita6, mărturisind că este un gest care cu greu poate fi dscris în cuvinte.

Pentru ea, micile gesturi fac de cele mai multe ori cât o mie de cuvinte, asta şi pentru că cel mic încă nu poate face declaraţii orale.

„«Avem» un anişor şi cinci luni, «suntem» încă micuţi, dar gesturile emoţionante nu lipsesc. Bebeluşul meu mă îmbrăţişează şi îmi dă un pupic dulce în fiecare zi. Este un moment unic şi aş vrea să nu se termine niciodată”, povesteşte laurita6.

Betuca îşi aminteşte de cel mai frumos cadou primit de Ziua Mamei, realizat hand made.

„Când era în clasa întâi, fiul meu a făcut la şcoală o felicitare împreună cu doamna învăţătoare, pe care, cu mâna tremurândă şi glasul aproape gâtuit mi-a daruit-o de 8 martie, recitând o poezie”, ne spune Betuca. „Mi-a zis că a realizat felicitarea din banii pe care îi dădeam pentru pachet. M-a impresionat foarte mult gestul lui!”, mai povesteşte mămica.

Simone îşi aminteşte de cel dintâi cuvânt pe care îl şoptesc copiii, pe care îl consideră cel mai frumos cadou de care poate avea parte o mamă.

„Când fetiţa mea Teona avea 6 luni a întins mâinile spre mine şi, agitându-se, a spus «mama», pentru prima dată”, spune Simone.

Dar ce poate fi mai frumos decât să ai parte de declaraţii de dragoste dintre cele mai sincere şi mai curate în fiecare zi?

„Mămica Sufletistă” din comunitatea noastră mărturiseşte că primeşte complimente gingaşe din partea copiilor ei în fiecare zi.

„Puiţul meu de 3 ani şi 10 luni m-a surprins astăzi când mi-a spus «Tu eşti mămica mea dragă şi scumpă”. Apoi m-a îmbrăţişaz  şi mi-a spus «Dragă mamă, te iubesc!» Puiuţul cel mare, de 5 ani şi 10 luni îmi spune în fiecare zi «Te iubesc»”, mărturiseşte sufletista, cea mai răsfăţată mămică din comunitatea Unica.ro.

Şi Rosanita este una dintre mămicile norocoase, alintată în fiecare zi cu cele mai frumoase complimente din partea fiului său, Andrei, de 5 ani şi jumătate.

„Cea mai frumoasă declaraţie pe care mi-a făcut-o a fost «Mami, te iubesc mult de tot, te iubesc până la castelul din cer al lui Doamne-Doamne!», spune Rosanita. Dar nu este singurul compliment emoţionant din partea lui Andrei, care obişnuieşte să o surrindă pe mămica sa zi de zi.

Cel mai frumos compliment, spune mămica, a fost «mami, eşti mai frumoasă şi decât Albă ca Zăpada!»”. Iată că sunt şi declaraţii care pot fi la fel de puternice precum cele mai intense gesturi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro