Burlesque, povestea unui vis împlinit

De Unica.ro pe

Ali (Christina Aguilera) este o fată cu o voce senzaţională, care provine dintr-un orăşel de provincie şi care îşi dorea cu ardoare ca idealurile ei să se împlinească neputând…
concepe că ele ar putea rămâne doar nişte vise.

Astfel, lăsând în urmă greutăţile trecutului şi grijile în legătură cu viitorul, Ali pleacă la Los Angeles, capitala divertismentului, unde nimereşte la Burlesque Lounge, un local  maiestuos, dar neglijat, care găzduieşte un spectacol reuşit de revistă.

Ali reuşeşte să se angajeze ca ospătăriţă, convingând-o cu vorbe dulci pe Tess (Cher), patroana clubului, o femeie dintr-o bucată, creatoare de staruri, ea însăşi vedetă.  Văzând în fiecare seară spectacolele de varieteu, Ali devine un burete care soarbe din priviri şi învaţă pe dinafară toate numerele de la Burlesque. Costumele deocheate şi coregrafia îndrăzneaţă o vrăjesc în mod ireversibil pe tânăra inocentă.

Ali crede cu tărie că e făcută pentru scena de cabaret, aşa că îşi jură că într-o zi se va sui pe scenă şi va cânta.

Dar mai întâi ea trebuie să facă un adevărat slalom printre angajaţii localului, cu care are relaţii mai bune sau mai rele: se împrieteneşte cu o dansatoare din club (Julianne Hough), este duşmănită de o interpretă geloasă (Kristen Bell) şi reuşeşte să câştige afecţiunea lui Jack (Cam Gigandet), un barman chipeş, care o găzduieşte temporar în apartamentul lui, ca să facă economie de bani. Până la urmă, cu ajutorul unui director artistic inteligent şi totodată sensibil (Stanley Tucci), Ali reuşeşte să-şi croiască drumul către lumina scenei.

Vocea ei spectaculoasă şi jocul ei de scenă reuşesc să readucă The Burlesque Lounge pe culmile gloriei, dându-i lui Tess speranţa că nu va fi nevoită să urmeze sfatul fostului ei soţ (Peter Gallagher) care vrea să vândă localul.

Pe măsură ce steaua lui Ali străluceşte tot mai mult pe firmament, menirea clubului Burlesque Lounge devine evidentă: el încântă, fascinează şi împlineşte visuri. Dar sunt oare zilele lui – şi nopţile sexy, pline de culoare şi muzică – numărate?

Burlesque / Burlesque: Vis împlinit, este  în regia lui Steven Antin.

Filmul rulează din 14 ianuarie la Hollywood Multiplex.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro