Avocatul din limuzină / The Lincoln Lawyer

De Unica.ro pe

Mickey Haller (Matthew McConaughey) este un avocat oarecare din L.A., care, fiind mereu pe drumuri, foloseşte bancheta…
… din spate a unei limuzine Lincoln drept birou. Cu maşina se plimbă între tribunalele din oraş şi infractorii mărunţi pe care îi apără: farsori, şoferi prinşi beţi, motociclişti certaţi cu legea sau traficanţi de droguri. Pentru el legea nu mai este de mult timp o unealtă a binelui, ci mai degrabă un exerciţiu de speculare şi manipulare a circumstanţelor pentru a obţine rezultatele dorite de clienţi.

Pe parcursul întregii cariere, Haller s-a temut că a devenit incapabil să recunoască un om inocent, dar ultimul său caz îl face să simtă gustul groaznic al vinovăţiei, al răului nativ, pur şi diabolic. Louis Roulet, cel mai recent client, este arestat pentru vătămarea unei femei pe care a cunoscut-o într-un bar.

Provenit dintr-o familie înstărită, playboy-ul este protejat şi susţinut de mama sa, care vrea cu orice preţ să îl scoată basma curată. Pe măsură ce desluşesc cazul, Haller şi detectivul Raul Levin scot la lumină o latură sinistră a personalităţii lui Roulet şi nenumarate dovezi ale trecutului sau întunecat. 

Deşi tânărul este cel mai bănos client pe care l-a avut vreodată, Haller începe să fie îngrozit de dimensiunile ororii şi, cu preţul propriei vieţi, se zbate să facă dreptate în această poveste.

În regia lui Brad Furman şi avându-i în distribuţie pe faimoşii şi nu mai puţin îndrăgiţii: Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Phillippe, William H. Macy, John Leguizamo, filmul Avocatul din limuzină / Lincoln Lawyer va putea fi vizionat începând de vineri, 1 aprilie, la CinemaPRO şi Hollywood Multiplex.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat