„2012” (trailer)

De Unica.ro, pe

Cu multe secole in urmă, poporul mayaş ne-a lăsat un calendar surprinzător de precis, care însă se incheie… în decembrie 2012…
Întrebarea care obsedează întreaga planetă Pământ este: ce va fi după
…această dată? Va mai fi ceva?

Apocalipsa! Numerologii au creat modele numerice care o prezic, geologii afirmă că Pământul şi-a trăit deja viaţa sa de corp ceresc, oamenii de ştiinţă nu pot nega nici ei cataclismul de proportii epopeice care urmează a avea loc pe pământ în anul 2012.

O profeţie ce a pornit de la mayaşi este acum pe larg consemnată, discutată, disecată şi examinată.  

Vom afla in 2012….

Povestea filmului îl are în centru pe Jackson Curtis un profesor cercetător care deschide un portal spre o dimensiune paralelă. În încercarea de a împiedica profeţia catastrofica prezisă de calendarul mayaşilor, profesorul ia legătura cu dublura lui din aceasta dimensiune paralela.

Potrivit calendarului mayaş, lumea se va sfârşi pe data de 21 Decembrie 2012. Pentru a nu arunca întregul glob în panică, guvernele ţărilor încearcă să ascundă acest sfârşit inevitabil al omenirii, cu toate acestea  nu pot controla fluxul de informaţii, iar lumea ajunge să fie învăluită de haos şi distrugere. În acest context, Jackson Curtis îşi va folosi cunoştinţele despre profeţiile antice, pentru a se asigura că rasa umană nu va dispărea de pe faţa pământului.

Cu o distribuţie formată din: John Cusack, Chiwetel Ejiofor, Amanda Peet, Oliver Platt, Thandie Newton, Danny Glover si Woody Harrelson şi cu o regie semnată de Roland Emmerich, thrillerul S.F. 2012 va putea fi vizionat pe marile ecrane din România începând de vineri, 13 noiembrie.

Vezi trailerul filmului aici Discută despre filmul 2012 şi despre acest subiect controvesat în Comunitatea unica.ro

Text şi foto: Hollywood Multiplex

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro