Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au plecat din țară. Unde vor locui

La scurt timp după ce Dragoș Bucur a anunțat că renunță la emisiunea ”Visuri la cheie”, s-a aflat și unul din motivele deciziei sale. Dragoș, Dana și cei trei copii ai lor au plecat din țară, cel puțin pentru un timp.

Atunci când a vorbit despre plecarea lui de la Pro TV, Dragoș Bucur a menționat că este mai întâi tată și soț și apoi actor și că vrea să revină la marea lui pasiune, filmul. Primul proiect cinematografic la care lucrează după ce a renunțat la emisiune este un film care se face în Olanda. Dana și copiii îl insoțesc la filmări, unde vor sta două luni.

“Ne aflăm de o săptămână în Amsterdam, Dragoş filmează aici şi am decis să venim cu toţii pentru aproape două luni, atât cât durează filmările. Am plecat împreună la Amsterdam să experimentăm viaţa într-o nouă ţară în care sper să nu fie nevoie doar să rezistăm. Pentru două luni vom avea casă nouă, oameni noi, obiceiuri ciudate”, a scris Dana Nălbaru pe blocul ei.

Ea a postat și o imagine cu întreaga familie în casă nouă. În poza apar Sofia (11 ani), Kadri (2 ani) și India Roxana (5 ani) fetita adoptată de curând.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: