Cine plătește la prima întâlnire?

Întâlnirile sunt destul de complicate. Ieși cu cineva pe care nu îl cunoști prea bine și apoi trebuie să îți faci griji pentru cine va plăti consumația?

O să plătească el? Împărțim costurile? Fiecare își plătește consumația? Dacă îl lași să plătească pe el, o să creadă că ești înnebunită după el, nu?

  • Dacă te-a invitat el la masă

Regula generală este că el este cel care va plăti masa, pentru că el a inițiat invitația. Dacă el decide să te lase să-ți plătești consumația, cel mai probabil te vede doar ca pe o amică. Dacă este cu adevărat interesat de tine sau este un cavaler de modă veche, se va oferi să plătească el.

Dacă femeia se va oferi să-și plătească partea ei și/sau o parte din bacșiș, un bărbat nu trebuie să insiste prea mult. Femeia dorește să-și arate independența și nu vrea să-i datoreze nimic.

  • Dacă ea a inițiat invitația la masă

Ar fi normal ca femeia să plătească toată consumația, deoarece ea este cea care a făcut invitația. În societatea modernă, bărbații sunt educați că este responsabilitatea lor să plătească, indiferent de cine a inițiat invitația.

Cei mai mulți bărbați se vor oferi să plătească masa, așa că depinde de tine, dacă accepți sau nu.

  • O întâlnire casual, fără pretenții

O astfel de întâlnire poate fi o ieșire în parc, la grădina zoologică sau la o înghețată. Se recomandă ca cei doi să împartă cheltuielile.

Cine se oferă să plătească și cine ajunge să plătească la o întâlnire depinde de întâlnirea în sine, de situație și de persoanele care particpă la ea. La final, nu prea contează acest aspect. Și așa întâlnirile sunt complicate și stresante, nu e nevoie să ții cont de toate regulile societății. Singurul aspect de care trebuie să ții cont este să nu uiți să te simți bine.

Sursa foto 123rf

Citește și Răspunsul la întrebarea pe care cu toții ne-o punem: După câte întâlniri este bine să faci amor?

Citește și 5 paşi ai unei întâlniri perfecte

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii
Vă recomandăm: