Ce înseamnă epilarea spa

În ziua de azi există multe tipuri de a te epila, iar tu îl alegi pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Iată însă ce înseamnă epilarea spa.  

Citește și: Mituri despre epilarea definitivă

Epilarea este o metodă de îndepărtare a părului nedorit de pe corp apărută cu foarte mult timp în urmă, încă de pe vremea romanilor. Cea mai răspândită metodă este epilarea cu ceară. De cele mai multe ori, aceasta este asociată cu durerea și cu iritațiile, însă tehnologia modernă diminuează intensitatea și persistența acestor efecte secundare. Epilarea spa transformă această experiență în una mult mai plăcută.

Ce presupune exact epilarea spa

Primul pas este utilizarea unui produs special care degresează pielea și o pregătește pentru aplicarea cerii. Optează pentru folosirea unui tip de ceară îmbogățită cu ingrediente care ajută la calmarea și hidratarea pielii, precum dioxidul de titan, oxidul de zinc sau uleiurile vegetale și proteinele din lapte, cu rol în grăbirea vindecării chiar și în cazul celui mai sensibil țesut,recomandă Nicoleta Ion, trainer Rica. După îndepărtarea părului nedorit putem alege dintr-o varietate de produse post-epilare potrivite fiecărui tip de piele. În felul acesta, pielea nu se mai exfoliază, se calmează mult mai repede, este hidratată în profunzime, iar acest procedeu aparent neplăcut se transformă într-un adevărat tratament spa.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Frumuseţe
Vă recomandăm: