Ce dramă trăiește Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu

De Unica.ro pe 13 februarie 2018

Anda Călin este foarte fericită alături de Liviu Vârciu căruia i-a dăruit acum cinci luni o fetiță superbă. Totuși, ea nu-l poate uita pe primul bărbat pe care l-a iubit, dar pe care l-a pierdut acum câțiva ani.

Este vorba de tatăl ei, care și-ar fi sărbătorit ziua de naștere în luna februarie. Din păcate, el a decedat acum câțiva ani și Anda îi simte foarte tare lipsa, mai ales că a fost foarte apropiată de el.

Cu ocazia zilei lui de naștere, Anda a scris un mesaj emoționant pe contul de socializare al tatălui ei. Redăm integral mesajul Andei:

”Nici nu ştiu ce doare mai mult: faptul că nu mai eşti aici cu mine, că eşti undeva unde nu te pot vedea sau auzi sau faptul că am înţeles cât de mult pierdem din timpul pe care viaţa ni-l conturează lângă cei dragi… Amintirea, doar ea rămâne după ce sufletul este secătuit de durere. Fotografiile reactivează în mintea mea expresia zâmbetului tău, iar îmbrăţişările calde se pierd în conturul ramei de lemn… Periuţa de dinţi, pijamalele, hainele frumos călcate, până şi parfumul de pe raftul de sus din baie, raft la care eu nu ajung nici pe vârfuri, încă te aşteaptă. Mami a lăsat o lumânare în bucătărie care este veşnic aprinsă, în caz că ai uitat drumul spre casă să te ţii după lumină. Te vreau lângă mine, eşti tatăl meu, cel care îmi impletea părul, cel care atunci când mama nu voia să îmi cumpere ceva pentru că da, eram obraznică, venea şi îmi dădea bani pe ascuns, cel care atunci când sufeream plângea lângă mine, cel care se ducea la orice oră la magazin dacă aveam nevoie de ceva, cel care mi-a spus atunci când eram baieţoasă, că femeile frumoase au părul lung şi poartă tocuri, cel care îmi spunea ce pantofi se potrivesc mai bine la ţinuta pe care o aveam, cel care atunci când greşeam spunea că semăn cu mama, iar când făceam ceva bine îmi spunea ca semăn cu el, cel care mă lăsa tot timpul sa câştig la table, cel cu care stăteam la cafea şi la ţigară de dimineaţă şi îmi asculta prostiile despre băieţi, cel care în fiecare zi mă lua în braţe, mă pupa şi îmi spunea că sunt cea mai frumoasă fetiţă. Mă bucur ca am avut şansa să ne spunem în fiecare zi „Te iubesc”.

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară