Un secret pentru învăţarea limbii engleze: Alătura-te unui club de conversaţie!

De PR, pe

Ştiu că e greu de crezut, dar există şi modalităţi relaxante de a învăţa limba engleză, discutând despre advertising, shopping, reţete ale succesului în carieră, la o cafea, într-un pub din centrul Bucureştiului.
English Café este un club de conversaţie în limba engleză care se întâlneşte o dată pe săptămână, preţ de o oră şi jumătate, pentru a discuta în jurul unei teme de actualitate, dar mai ales pentru a exersa conversaţia în limba engleză.
Fiecare întâlnire este relaxată, fără exerciţii de gramatică sau de memorare, ghidată de un profesor de limba engleză. Locurile sunt limitate pentru a ne asigura că vei exersa cuvinte şi expresii noi, prima şedinţă este gratuită, iar abonamentele sunt transmisibile unui prieten, în caz că vrei să faci cadou una dintre şedinţe.
Temele de discuţie sunt întotdeauna deschise şi ne poţi propune una sau mai multe, încât să ne asigurăm că întâlnirile nu sunt niciodata plictisitoare sau depăşite.
Cea mai bună veste: nu există teme pentru acasă, suport de curs ce trebuie citit sau notiţe ce trebuie descifrate acasă. Totul se învaţă şi se exersează în timpul întâlnirii
Discuţia începe la ora 18:00 şi are loc în fiecare zi de joi la Trattoria del Vecchio din Piata Operei.
Ce presupune un abonament:
Abonamentul Decaff – 4 sedințe, valabil 2 luni.
Abonamentul Strong – 8 sedințe, valabil 3 luni.
Pentru a vă programa la prima şedinţă gratuită a clubului English Café, ne puteţi contacta pe e-mail la adresa office@englishcafe.ro. Participarea este posibilă doar cu programare.
Pe lânga clubul de conversaţie English Café, puteţi opta pentru unul dintre programele de învațare a limbii engleze generale sau de afaceri pentru adulți prezente pe site-ul www.easyenglish.ro
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!