(P) De vorbă cu Tily Niculae, femeia pe care o admirăm

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 martie 2022, 12:44
După ce a apărut în nenumărate emisiuni TV, filme şi seriale româneşti de succes, Tily Niculae şi-a schimbat, cu doi ani în urmă, drumul în viaţă. Energică, ambiţioasă şi extrem de pozitivă, Tily a avut curajul de a face un pas major în viaţa sa profesională şi ales o carieră în domeniul organizării de evenimente.

Actriţa Tily Niculae a stat de vorbă cu cititoarele unica.ro despre decizii importante şi despre schimbările pe care uneori suntem nevoiţi să le facem în viaţă.

Prezentă în studioul revistei, simpatica actriţă – cunoscută publicului în special din serialul ”La Bloc” – a vorbit despre experienţele şi transformările prin care a trecut în ultimii ani: de la naşterea fetitei sale, Sofia, care acum are aproape 4 ani, până la decizia de a lăsa (momentan) scena şi luminile reflectoarelor pentru organizarea de evenimente.

Tily Niculae a povestit live, in cadrul proiectului „Trei generaţii pentru mâine”, desfăşurat de Brainstorming Consulting şi Godmother şi găzduit de Unica.ro, cum reuşeşte să îmbine job-ul de mamă, cu cel de soţie, femeie independentă şi mai nou, de manager.

afis fii femeia pe care o admiri

Care sunt ingredientele speciale şi totodată esenţiale pentru reţeta succesului în cazul lui Tily Niculae aflaţi din interviul acordat colegei noastre Ileana Ilie:

Dacă şi tu îţi doreşti să-ţi schimbi drumul în viaţă, aşa cum şi Tily a avut curajul să o facă, proiectul „Trei generaţii pentru mâine” te-ar putea ajuta. Dacă eşti tânără absolventă de liceu sau facultate, mama unui copil între 5 şi 9 ani sau ai peste 45 de ani, locuieşti în Bucureşti şi eşti în căutarea unui loc de muncă, cursurile din cadrul acestui proiect ţi-ar putea oferi o nouă perspectivă în ceea ce priveşte viaţa ta profesională!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!