Noua campanie eJobs te provoacă să îți dorești mai mult de la job-ul tău!

De Unica.ro, pe

Petrecem o treime din viaţă muncind sau gândindu-ne la ceea ce avem de rezolvat, zi de zi, la serviciu. În plus, studiile arată că, sub influenţa tehnologiei, ponderea efectivă a timpului dedicat job-ului a crescut simțitor în ultimii ani.

Noua campanie eJobs

Mai mult ca oricând, a fi omul potrivit la… job-ul potrivit devine o condiţie esenţială pentru a fi eficienţi şi a găsi echilibul între viaţa personală şi cea profesională. Ce se întâmplă, însă, când totul se transformă într-o rutină plictisitoare și obositoare? A ne limita la a spune că ne-am săturat de job-urile noastre nu este o soluție!

70% dintre persoanele active – nemulțumite de job-ul lor

Conform studiilor eJobs, dintre candidații care și-au căutat activ un loc de muncă în 2013, 34% dintre au vârste între 18 și 25 de ani, 41% au între 26 și 35 de ani, 18% au între 36 și 45 de ani și 7% au peste 46 de ani. Raportat la statisticile anului trecut, procentele s-au menţinut sau chiar au scăzut pentru categoriile de vârstă 36 – 45 de ani şi peste 46 de ani.

În condiţiile în care peste 70% dintre cei chestionaţi au declarat că sunt nemulţumiţi de actualul lor loc de muncă, procentul celor care îşi caută activ un job devine surprinzător.
Noua campanie eJobs te provoacă să îți dorești mai mult de la job-ul tău!

Meriți un job mai bun!

Ca o provocare adresată celor care aşteaptă ca schimbările în carieră să se întâmple de la sine, eJobs a lansat campania „Meriți un job mai bun!”. Mesajul în sine este o invitaţie pe care site-ul nr.1 în recrutarea online o adresează fiecăruia dintre noi. O invitaţie la a investi timp şi energie pentru a descoperi jobul potrivit aşteptărilor şi aspiraţiilor profesionale.„Alături de relansarea site-ului eJobs, la începutul lunii septembrie, prin campania „Meriţi un job mai bun” am adresat o provocare tuturor celor care îşi caută un job sau ar dori să îşi schimbe actualul loc de muncă. Prin intermediul celor 4 episoade ale spot-ului TV „Dino – Petrecerea” adresăm public invitaţia ca, fiecare dintre noi, indiferent de situaţie, să își ia jobul în propriile mâini.
Noua campanie eJobs te provoacă să îți dorești mai mult de la job-ul tău!

Campania, care se desfăşoară din 16 septembrie pe cele mai vizionate canale TV din România, dar şi în online, îşi propune să atragă atenţia candidaţilor asupra oportunităților de carieră pe care le ratează prin simplul fapt că se complac într-o situație care îi dezavantajează”, a declarat Ana-Maria Cetăţean – Brand Manager eJobs România.

Noul eJobs. Clar. Intuitiv. Eficient

În spirjinul celor care caută să facă pasul dorit în carieră, la începutul lunii septembrie a fost relansat site-ul eJobs.
Redesign-ul site-ului eJobs a avut la bază criterii clare de eficienţă. Pe primul loc s-a aflat nevoia de a asigura utilizatorilor o experienţă de navigare placută şi un acces facil la cele peste 14.500 de oportunităţi de angajare disponibile zilnic pe site, dintre care peste 7200 în Bucureşti, peste 4.500 în ţară şi peste 2700 în străinătate.

Noul eJobs vine şi cu optimizări în secţiunea dedicată companiilor, facilitând astfel accesul angajatorilor la cei mai buni candidați. Mai multe detalii despre campania eJobs „Meriți un job mai bun!” pot fi accesate pe: http://ejobs.ro/media/meriti-un-job-mai-bun/ .

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!