Arctic: La inceput a fost… frigiderul (Video)

De Unica.ro, pe

De la infiintare, in 1970, si pana acum, Arctic a produs peste 15 milioane de frigidere. Acesta cifra uriasa arata cat de strans legat este acest nume de viata romanilor. Iti amintesti vreun prieten …
De la infiintare, in 1970, si pana acum, Arctic a produs peste 15 milioane de frigidere. Acesta cifra uriasa arata cat de strans legat este acest nume de viata romanilor. Iti amintesti vreun prieten de-al tau care sa fi avut altceva decat Arctic acasa? Pentru orice roman Arctic era sinonimul pentru frigider.

In 2003, cand a fost preluat de Arcelik, al treilea cel mai mare producator de electrocasnice din Europa, Arctic a facut un important pas inainte. Si-a extins buna reputatie asupra unei intregi game de produse – masini de spalat, aragaze, aspiratoare si televizoare – si a devenit liderul local pentru intreg segmentul de electrocasnice.

Arctic devine astfel un brand pregatit sa ramana in lumea buna a marcilor care conteaza: cifra de afaceri se dubleaza, capacitatea de productie se tripleaza, exporturile se maresc de patru ori… la fel ca si mandria romanilor de a fi creat un brand puternic care incepe sa castige aprecierea lumii intregi!
Imaginea Arctic s-a innoit de mai multe ori. In 2004, o data cu extensia de brad, cu campania „De 4 ori mai fericit”. Apoi s-a „intinerit” adaugand valorilor Arctic, legate de familie si traditie, unele moderne: vitalitate si dinamism. Ca incepand din 2008 sa de dedice satifacerii clientilor prin platforma de comunicare „Arctic. Pentru tine”.

In spatele succesului se afla o echipa bine formata, ce numara aproximativ 2200 de angajati. Media lor de varsta este 36 de ani. Ei creaza impreuna o gama de produse special gandita si adaptata pietei romanesti. Arctic iti aduce confort, tehnologie performanta si design modern. Mai mult decat atat, iti ofera cel mai bun raport calitate/pret, o retea nationala de service si garantie extinsa, cea mai mare de pe piata de electrocasnice.

In plus, prin centrul de apeluri Arctic Expert Line, ai la dispozitie un serviciu unic in Romania: primesti sfaturi si informatii in alegerea produselor, in mod personalizat in functie de nevoile sau cerintele tale: cat iti e de mare casa, cat iti este de numeroasa familia sau cat te tine buzunarul. Prin acest hot-line ai la dispozitie asistenta din partea expertilor Arctic atat pre cat si post cumparare. Centrul de apeluri poate fi contactat de luni pana vineri intre orele 8:00 si 20:00, iar sambata intre orele 9:00 si 17:00, la urmatoarele numere de telefon: 0245.605.111 (apel taxabil, in reteaua Romtelecom); 0723.202.771 (apel taxabil, in reteaua Vodafone); 0745.605.111 (apel taxabil, in reteaua Orange) sau via e-mail la adresa service@arctic.ro.
Mai mult decat atat, Actic te ajuta sa reciclezi! Vino cu frigiderul tau cel vechi sau masina ta de spalat veche la magazine sau la centrele de colectare si primesti o reducere de 150 de lei la cumpararea unui produs Arctic nou, masina de spalat sau frigider!
In concluzie, de ce ai cauta in alta parte ceva ce ai tai reusesc sa faca atat de bine? Citeste mai mult pe www.arctic.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!