Ci-co, racoritoarea copilariei tale

De Unica.ro, pe

Iti mai aduci aminte de sifonaria din coltul strazii sau de aprozarele care gazduiau pe rafturi bautura ta preferata? De fapt, cred ca prin anii ’60, Ci-co era singura racoritoare ,,colorata”, cu …
Iti mai aduci aminte de sifonaria din coltul strazii sau de aprozarele care gazduiau pe rafturi bautura ta preferata? De fapt, cred ca prin anii ’60, Ci-co era singura racoritoare ,,colorata”, cu gust de portocale pe care o puteai servi, pe langa carbogazosul sifon.

Iesea in evidenta dintr-o mie, cu o sticla de 0,25, etichetata cu rosu, unde aparea scris numele marcii, si un desen, care castiga tot mai multi fani in randul copiilor: un urs care imbratisa o sticla. ,,Bautura galbena” a avut in scurt timp un succes atat de mare incat a inceput sa se produca in patru fabrici: cea din Colentina si Gara de Nord si in orasele Avrig si Brasov.

Renumele acestui Ci-co s-a raspandit in toata tara, devenind un fel de emblema nationala pentru ,,sucul garbogazos”. Chiar si azi, daca iti aduci aminte de perioada copilariei, Ci-co sigur apare undeva in mijlocul conversatiei.

** Tie ce marci iti amintesc de copilarie? Intra in discutie pe forumul Unica!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!