Cadbury: ‘Ne place sa vorbim „limba ciocolatei”‘

De Unica.ro, pe
Martin Drane, General Manager Cadbury

 

„Este entuziasmant sa fiu aici. Piata romaneasca este in crestere, iar in contextul economic european actual acest lucru nu se intampla in multe tari. Si …
Martin Drane, General Manager Cadbury
 
„Este entuziasmant sa fiu aici. Piata romaneasca este in crestere, iar in contextul economic european actual acest lucru nu se intampla in multe tari. Si noi simtim criza, dar doar din punct de vedere al consumatorului, al distribuitorului si al bugetului mai mic de manageruit.

Toate acestea insa au un efect foarte mic asupra consumului, pentru ca oamenii, chiar daca nu isi cumpara masini si frigidere, continua sa manance dulciuri”.

Elena Nestor- Brand Manager Cadbury
 
Aceasta compania face parte din viata mea. Este foarte greu sa lucrezi intr-o astfel de industrie si sa nu te implici absolut deloc personal. Ciocolata si dulciurile fac casa buna cu femeile, iar Cadbury este un loc unde oamenii creeaza brandurile. Noi, cei care le suntem gardieni, suntem si cei mai buni ambasadori ai lor. Ne place sa spunem, „Cadbury creeaza branduri pe care oamenii le indragesc.

Imi place sa vorbesc „limba ciocolatei”. Daca ar trebui sa mentionez un singur proiect acesta este evenimentul organizat anului acesta, „Chocology”. El descrie foarte bine modul in care Cadbury si-a pus amprenta pe piata din Romania. Am folosit un studiu pentru a evidentia unul dintre atibutele principale pe care ciocolata Kandia il are in categoria sa: continutul integral de unt pur de cacao. De asemenea, pe langa proiectele efective, sunt mandra si apreciez oamenii cu care lucrez.

Pentru acelasi proiect, Chocology, am simtit cu adevarat ajutorul fiecaruia, oamenii din aceasta companie sunt foarte dedicati muncii lor, duc proiectele cu multa pasiune catre cel mai bun rezultat. Iubesc in aceeasi masura si atmosfera. Intr-o fabrica de ciocolata…ce poate fi plictisitor?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!