Zodiile şi timpul

De Corina Buhagiar pe

Racii adoră rememorarea evenimentelor din trecut, iar Balanţele sunt mereu în criză de timp… Află care e relaţia ta cu timpul, în funcţie de zodie!

Berbec: Persoană de acţiune, pentru tine cel mai important moment este prezentul. Nu te pierzi în reverii asupra trecutului şi nici nu faci mereu proiecţii în viitor. Ce e „în mână”, adică aici şi acum, este ceea ce contează cu adevărat.

Taur: Ai darul nespus de rar de a face timpul să treacă mai încet, dacă vrei aceasta, ca să îl poţi savura pe îndelete, ca pe o prăjiturădelicioasă. Nu îţi place să te grăbeşti sau să fii în criză de timp, aşa că eviţi aceasta pe cât posibil.

Gemeni: Tu trăieşti cumva pe „fast forward” şi chiar pe mai multe nivele temporale diferite. Graţie înzestrării tale naturale de a fi multitasking, poţi să manevrezi cu dibăcie şi să câştigi timp făcând mai multe treburi în acelaşi timp.

Rac: Îţi place să trăieşti din amintiri şi istoria sau filmele de epocă se numără printre pasiunile tale. Deţii un simţ special al valorilor tradiţionale şi ai de obicei o memorie remarcabilă care reţine totul ca pe o peliculă sensibilă.

Leu: Se prea poate să ai reputaţia de a întîrzia mereu, dar nu o faci special, pur şi simplu pentru tine timpul ar trebui să fie mai generos. Te deranjează că trece inexorabil, şi nu în ritmul pe care îl doreşti tu, dar poţi să fii şi foarte eficientă în timp, dacă vrei.


Fecioară: Meticuloasă şi calculată, n-ar trebui să te ia prin surprindere trecerea timpului sau să te trezeşti la sfârşitul zilei fără să ştii cum a trecut şi pe ce l-ai cheltuit. Îţi place să îţi organizezi timpul şi să îl petreci cu folos.


Balanţă: Dacă ar fi după tine ai arunca toate ceasurile şi ai trăi într-o lume în care să te poţi trezi la ce oră vrei tu şi munci noaptea sau, oricum, în afara unui program strict. Printre aletele, de aceea te şi atrage o carieră artistică: să poţi evada de sub rigoarea timpului.


Scorpion: „Sunt tânăr, Doamnă, tânăr cu spatele frumos/ şi vreau drept hrană lapte din sfârcuri de cometă…” scria Mircea Dinescu, un Scorpion veritabil. La fel ca el gândeşti şi tu, sfidând trecerea timpului cu o eleganţă remarcabilă.

Săgetător: Te descurci cu timpul, deşi ai vrea ca ziua să aibă vreo 40 de ore ca să faci tot ce ţi-ai propus. Arcaşul ţinteşte către înălţimi. Aşa şi tu, eşti focalizată şi poţi să realizezi într-o oră cât alţii într-o zi întreagă.

Capricorn: Ai cel mai acut simţ al timpuli din tot zodiacul, dat fiind că zodia ta e guvernată de însuşi Saturn, stăpânul timpului. Tocmai de aceea nu-ţi plac oamenii care îţi pierd timpul şi de obicei ţi-l organizezi cu multă atenţie.

Vărsător: Se spune că Vărsătorii trăiesc în viitor, şi pentru ei timpul care n-a venit încă e mai interesant decât nostalgia trecutului. Exact pe dos decât la Taur, pentru tine timpul pare că trece mult mai repede şi ziua poate să se ducă, uneori, pe nesimţite.

Peşti: Ce este timpul…? E una dintre temele tale favorite de meditaţie. Mai mult decât oricare semn zodiacal, tu ai posibilitatea să te „detaşezi” de timp si să trăieşti oarecum în afara lui. Chiar dacă îţi pare insuficient, ai eleganţa să aluneci discret, pe lângă el…

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro