Zodii în care poţi avea încredere

De Corina Buhagiar pe

Pleci în prima vacanţă estivală a acestui an şi să zicem că dai de bucluc. Se poate întâmpla oricui, chiar dacă ai plănuit tot anul acest concediu. Prietenul la nevoie se cunoaşte…
dar mai bine ţine cont de zodia lui, pentru a fi sigură ca ieşi cu bine din încurcătură.

Berbec: Dacă constaţi că ai nimerit într-un anturaj prea plicticos sau lipsit de aventură, cheamă-l în ajutor şi reuşeşte el să dea tot hotelul peste cap!

Taur: Dacă mâncare e execrabilă, sună-l şi îţi va recomada el un restaurant bun în raza a o sută de km de la punctul în care eşti.

Gemeni:
Dacă vrei informaţii despre o persoană, gen „Ce-i cu Cutare, credeam că o să fie şi el pe-aici?” sau orice alt fel de news-uri picante.

Rac: În caz că nu te descurci cu copii, îţi poate recomanda o baby sitter ieftină, dispusă să te ajute. Sau ştie măcar unde sunt oferte all inclusive.

Leu: Dacă rămâi fără bani, pentru că e genul generos. Nu uita însă să-i spui că fără el plaja pare pustie şi că nu te-ai distrat mai deloc.

Fecioară: În caz că te-a luat o indigestie sau altă boală, se pricepe să-ţi dea telefonic un tratament sau remediu rapid şi stie şi farmacile non-stop.

Balanţă: Dacă vrei să te asiguri că bluza pe care vrei să o cumperi este sau nu în ultima tendinţă a modei, care e ultima bârfă sau cine cu cine s-a mai combinat.

Scorpion:
Nu-l suna. Dacă şi el e în vacanţă, chiar şi dacă locuiţi în acelaşi hotel, cel mai probabil n-o să-ţi răspundă.

Săgetător: Dacă ai nevoie, poţi să împrumuţi de la el hărţile din Mozambic sau Papua Noua Guinee. Şi o să-ţi spună şi bancul zilei!

Capricorn: În caz că ai uitat să faci la serviciu ceva foarte important, sună-l pe el. Chiar dacă e la rândul lui în vacanţă, te rezolvă!

Vărsător: În caz că ai o idee trăznită la care îţi trebuie sprijinul cuiva inteligent, e omul potrivit. Sare în ajutorul tău, indiferent ce e.

Peşti: Poate să-ţi interpreteze visul din noaptea trecută, să te avertizeze cu privire la Luna Plină sau să-ţi detalieze superstiţiile băştinaşilor.

Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro