Zodia care nu minte niciodată

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 05 mai 2017, 17:12
Dacă și tu pui preț pe sinceritate, trebuie să te împrietenești cu cel puțin un nativ din această zodie. Ei spun întotdeauna adevărul și nu se tem de consecințe, indiferent de situație.

Citește și – Zodia care nu va iubi niciodată cu adevărat

Este vorba despre nativii din zodia Săgetător. Ghidat în viață de moralitate, acest nativ are tendința să se îndepărteze de persoanele care mint. Cuvântul „minciună” nu face parte din vocabularul lor. Pentru că nu suportă ascunzișurile, această zodie nu se teme să spună adevărul verde în față, indiferent cât ar fi de dureros. Săgetătorul afișează o lipsă de tact emblematică, motiv pentru care nu atrage întotdeauna simpatia celor din jur.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Pe de altă parte, un Săgetător va păstra întotdeauna orice secret. Dacă ai nevoie de o părere onestă, nu ezita să apelezi la un nativ din această zodie pentru că lui nu îi este frică să spună mereu adevărul.

Într-o relație, singura situație în care poate ajunge Săgetătorul să înșele este dacă știe sigur că a fost înșelat la rândul lui. Pragmatismul și sinceritatea lui sunt două calități care fac din Săgetător un prieten excelent și un partener de nădejde!

Citește și – Cea mai mare durere a zodiei Gemeni

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!