Venus, planeta iubirii, intră în Rac. Iată cum îți influențează zodia acest aspect!

De Mădălina Manole, pe
Luna mai este o perioadă încărcată de aspecte astrologice cu impact puternic. După ce pe data de 15 mai s-a format Luna Nouă în Taur  și Uranus, planeta marilor schimbări, a intrat în același semn unde staționează timp de 8 ani, aspect urmat la doar o zi distanță de tranzitul prin Vărsător al planetei Marte, planeta acțiunii, iată că astăzi Venus întră în semnul Racului, unde va sta până pe data de 14 iunie.

Venus este considerată planeta iubirii, a armoniei, a relațiilor, dar și Micul Benefic, iar impactul său asupra zodiilor este, la modul general, unul benefic. Venus în tranzit prin Rac aduce liniște, afecțiune și dorința de a petrece mai mult timp acasă, alături de familie și de cei dragi, însă există și câteva particularități legate de fiecare zodie, în funcție de sectorul astrologic pe care se formează acest tranzit. Iată cum îți influențează zodia tranzitul planetei Venus prin semnul Racului!

Berbec

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului se formează întocmai în sectorul casei și familiei, prin urmare nativii Berbec vor dori săpetreacă majoritatea timpului împreună cu cei dragi. Este posibil să înceapă redecorarea și reamenajarea locuinței sau să plece într-o vacanță împreună cu cei dragi. Relațiile vor fi armonioase și echilibrate, iar dacă până acum au existat conflicte nerezolvate, acestea se vor dizolva ca prin farmec.

Taur

Tranzitul planetei Venus, guvernatorul Taurului, prin semnul Racului se va forma pe casa comunicării și a deplasărilor pe distanțe scurte, semn că nativii Taur vor putea pleca în minivacante și vor trece printr-o perioadă în care dialogurile cu cei din jur le pot aduce oportunități importante, posibil chiar colaborări avantajoase.

Gemeni

Tranzitul planetei Venus prin semnul Racului va influența casa banilor câștigați din muncă proprie, iar nativii Gemeni vor avea ocazia să-și îmbunătățească considerabil veniturile. Nu sunt excluse măririle salariale sau bonusurile pentru performanță.

Rac

Tranzitul planetei Venus întocmai prin semnul Racului va traversa casa personalității, prin urmare nativii acestei zodii vor avea trăiri intense pe parte sentimentală, vor deveni mult mai pasionali și vor fi predispuși la flirt și aventură. De asemenea, vor simți nevoia de a-și schimba look-ul și garderoba și de a petrece mai mult timp cu partenerul. Pentru cei născuți sub zodia Rac este începutul unei perioade în care viața intimă devine intensă.

Citește și – Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!