Uranus, planeta marilor schimbări, intră în retrogradare până în martie 2019

De Mădălina Manole pe
Uranus, planeta marilor schimbări, a intrat în semnul Taur pe data de 15 mai 2018 și va sta aici aproximativ 8 ani, până pe 26 aprilie 2026, când va intra în zodia Gemeni. Începând din data de 7 august 2018, Uranus va retrograda în Taur până în noiembrie, iar apoi își va continua mersul înapoi prin zodia Berbec până pe data de 6 martie 2019, când va reintra în mers direct în zodia Taur.

În toată această perioadă de retrogradare Uranus va aduce reevaluări în sectoarele pe care le va tranzita la fiecare zodie în parte și îi va obliga nativi să învețe acele lecțiile pe care nu le-au învățat în mersul direct al său. La modul general, Uranus în Taur crează un complex tablou în antiteză, având în vedere că planeta în sine vorbește despre schimbare și despre trezire, iar semnul Taur pune amprenta pe stabilitate și siguranță. Uranus retrograd vine cu o mai mare emotivitate și ne forțează să facem schimbări la nivel interior Iată cum îți influențează zodia Uranus retrograd în zodia Taur!

Berbec

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Berbec reevaluări și lecții în tot ceea ce ține de sectorul financiar, iar nativii sunt sfătuiți să-și cheltuie banii cu prudență. De asemenea, aceștia pot deveni mai emotivi decât de obicei.

Taur

Uranus retrograd întocmai în semnul lor le va aduce acestor nativi mai multă emotivitate, sensibilitate, dar și o puternică nevoie de a-și reevalua principiile de viață și acțiunile, în special în ceea ce vizează cariera.

Gemeni

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Gemeni puternice stări de interiorizare și confuzie și le va cere reevaluarea unor principii care posibil să-i tragă înapoi. Nativii trebuie să aibă mai multă încerdere în forțele proprii.

Rac

Uranus retrograd le va aduce celor născuți în zodia Rac reevaluari legate de prieteni și de planurile pe care nativii și le-au făcut pe termen lung. De asemenea, se cere revizuirea proiectelor demarate pe mersul său direct.

Citește și – Trei zodii care se despart în luna august 2018

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Finalul "Game of Thrones". Ce detaliu ascuns au remarcat fanii

Finalul "Game of Thrones". Ce detaliu ascuns au remarcat fanii