Unica îţi prezice viitorul profesional până în 2011

De Unica.ro, pe

În numărul de octombrie ţi-am pregătit un supliment astro care îţi dezvăluie, în funcţie de zodie, ce carieră ţi se potriveşte, în ce domeniu ajungi cel mai uşor la performanţă,…
… şi cum să-ţi planifici sfârşitul de an pentru ca în 2011 să ai parte de mai mult timp, bani şi resurse.

Unica astro îţi oferă 34 de pagini de recomandări curajoase şi o analiză în detaliu a fiecărui semn zodiacal.

Hai să tragem cu ochiul la predicţiile celebrului astrolog Tana Roşca:

Unica îţi prezice viitorul profesional până în 2011Berbecul ambiţios şi curajos va avea un sfârşit de an profitabil. A meritat să rişti totul în 2010 şi să stai peste program la birou. Ce se întâmplă la jumătatea lunii iunie? Afli la pagina 8, împreună cu o descriere de la A la Z a colegului sau şefului tău care împarte aceeaşi zodie cu tine!

Dacă eşti Taur, sigur eşti de gaşcă. Cum stai cu finanţele? Tana Roşca a văzut relaţii productive de afaceri. Nu te grăbi să baţi din palme… ofertele vin abia în iunie.

Geamănul e pus pe distracţie, la birou e linişte şi pace, iar dacă şeful tău e tot în a aceeaşi zodie, un pont de la Unica: are nevoie de o secretară! Caută la pagina 13 detalii.

Racul în sfârşit reuşeşte să pună bani deoparte. Are charismă, e încăpăţânăt şi ştie foarte bine ce vrea.

Leul va avea parte de un an mai generous decât 2010. Iar dacă ai avut vreun dubiu în ceea ce priveşte jobul potrivit… CEO scrie pe tine! Te simţi cel mai comfortabil în poziţia de lider aşa că go for it!

Fecioara observă prietenoasă ca de obicei. Ai mai multă încredere în tine pentru că 2011 e… la pagina 18.

Idealista Balanţă va avea în perioada dintre 1 februarie şi 15 iunie cel mai mare buget! Iar ianuarie vei vedea că este o adevărată provocare.

Scorpionul e plin de iniţiativă şi ar putea liniştit să încerce o carieră de agent secret. Intensitatea cu care trăieşte fiecare moment… uoauuu!

Ai întâlnit un om pozitiv? Este sigur Săgetător! şi va avea un an excepţional. Iar colegul tău săgetător este cel mai popular. Descoperă-l în suplimentul Unica astro!

Capricornul este responsabil şi se descurcă şi în 2011, chiar dacă va munci dublu.

Pe Vărsător îl aşteaptă o provocare!

Peştele e plin de fantezie. Ai încercat teatru şi film? 2011 e momentul să faci acele lucruri pe care le-ai tot amânat!

Dacă vrei să afli mai multe despre zodia ta, citeşte Unica de octombrie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro