Top 3 zodii care urăsc singurătatea. Tânjesc în permanență la o relație și la atenție

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Duminică, 19 mai 2024, 14:52

Unele zodii adoră singurătatea, altele o urăsc. Astăzi ne concentrăm pe trei nativi din zodiac atât de îngroziți de singurătate încât abordează căutarea unui partener ca pe un loc de muncă cu normă întreagă. Acești trei nativi nu se vor opri până nu-și vor găsi partenerul perfect de cuplu.

Top 3 zodii care urăsc singurătatea

Potrivit astrologului Babs Cheung, fiecare nativ prioritizează relațiile din viața lui în funcție de mai multe variabile astrologice. Pentru a identifica zodiile care urăsc singurătatea, Cheung și-a îndreptat atenția către particularitățile fiecărei zodii în parte. După aceea, Cheung a luat în considerare natura și personalitatea fiecărui nativ.

Descoperă în lista de mai jos care sunt nativii care visează cu ochii deschiși la relația perfectă:

Taur

Tauri rareori se simt compleți până când nu-și găsesc un partener de cuplu. Fiind un nativ guvernat de Venus, planeta iubirii, Taurul visează în permanență la întâlniri romantice, îmbrățișări și la a-și așeza capul pe umărul persoanei iubite exact ca-ntr-o comedie romantică.

În lipsa unei relații sau măcar a unui pretendent, Taurii se simt aproape de parcă viața lor n-are nici sens, nici culoare. De aceea, Taurii preferă să poarte niște conversații online lipsite de semnificație, decât să nu interacționeze cu nimeni.

Totuși, obiectivul lor final este să întâlnească un partener grozav alături de care să întemeieze o familie. „Ca semn de pământ, Taurii tânjesc la stabilitate și nu sunt deranjați de părțile ceva mai plictisitoare ale stabilității dintr-o relație”, a spus Cheung. De fapt, asta iubesc cel mai mult. „Găsesc liniștitor să urmărească Bridgerton tot weekendul cu partenerul lor.”

Citește și: Zodiile care se ceartă cel mai mult în relaţii. Sunt predispuse la despărţiri rapide

Rac

„Racul este guvernat de Lună, care întruchipează siguranța în toate formele sale, inclusiv securitatea emoțională”, spune Cheung. Acest semn empatic de apă este un profesionist în a le oferi alinare celor din jur, dar le place, totodată, să fie alinați la rândul lor.

Racul tânjește la stabilitatea și ușurința de a fi într-o relație, așa că adesea se simte pierdut și se frământă atunci când este singur. Potrivit lui Cheung, Racul va investi multă energie în a găsi pe cineva cu care să-și construiască un cuib.

Racii se simt cel mai bine atunci când se trezesc lângă cineva și când se întorc acasă la cineva și nu iubesc nimic mai mult decât să… iubească. Racului îi place să planifice întâlniri distractive și mici surprize, de aceea este mereu în căutare de modalități drăguțe de a-i arăta partenerului că îi pasă. Acest lucru îi face să se simtă compleți.

Citește și: Cele mai puternice zodii din punct de vedere mental. Sunt de neclintit și pot trece peste orice!

Balanță

Balanța este întotdeauna stresată atunci când este singură. Astfel, dacă observă chiar și cel mai mic indiciu că omul din fața lor nu este serios și că relația dintre ei nu duce nicăieri, mintea Balanțelor se îndreaptă imediat către următorul pretendent.

Misiunea lor? O relație cât mai repede posibil! Potrivit lui Cheung, „Balanțele caută în mod constant o relație serioasă, iar acest lucru se datorează faptului că sunt guvernate de casa a șaptea a relațiilor, căsătoriilor și parteneriatelor 1:1 în cadrul hărții lor natale”. Ca nativ guvernat de Venus, Balanța flirtează cu ușurință și iubește să fie într-o relație, dar tânjește după atenție.

Foto: Shutterstock.com

Sursă: Bustle.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter