Ce stârneşte râsul zodiilor

De Unica.ro, pe

Semnul zodiacal ne înfluenţează simţul umorului, astfel încât unele zodii râd la glumele seci, iar altele preferă ironiile fine. Află ce anume stârneşte râsul fiecărei zodii!
Berbec: Cel mai tare îl amuză sarcasmul. Nu încerca totuşi să îl iei pe el peste picior cu ajutorul sarcasmului. Nu se va mai prăpădi de râs.

Taur: Îl amuză lucrurile penibile pe care le comit alţii, pentru că îl distrează imaturitatea şi prostia omenească. Îşi practică şi râsul teatral potrivit unui astfel de comic.

Gemeni: Subtilităţile şi asocierile inspirate între lucruri aparent fără nicio legătură îi stârnesc cel mai tare râsul pentru că preferă umorul inteligent.

Rac: Îi plac glumele seci, care nu implică răutăţi gratuite. Găseşte amuzant tocmai acest paradox între hotote de râs şi o glumă scurtă şi simplă.

Leu: Tinde să râdă la orice gen de glumă, dar cele mai asurzitoare hohote de râs sunt cele produse chiar de glumele lui.

Fecioară: Râde la detalii pe care pe care ceilalţi nici nu le observă, aşa că este greu să stabileşti ce îi stârneşte râsul în general.

Balanţă: Bârfele răutăcioase fac deliciul acestui nativ care se amuză atunci când normele de conduită sunt încălcate, iar autorii se găsesc într-un moment foarte penibil.

Scorpion: Cel mai tare îi stârneşte râsul nesăbuinţa altora care dau cu bâta-n baltă, mai ales dacă el este acolo să critice momentul cu o remarcă acidă.

Săgetător: Îi place să se amuze inclusiv pe seama lui. Îi provoacă hohote de râs glumele care întind bunul simţ la limită, cum ar fi cele sexuale.

Capricorn: În cazul acestui nativ glumele trebuie să aibă o anumită maturitate, pentru a nu da plictisit ochii peste cap. Aşa că ironiile fine sunt cele mai bune motive de râs.  

Vărsător:
Îi place umorul nonconformist, aşa că nu se va feri să râdă de contextele sadice, chiar dacă cei din jurul lui sunt înmărmuriţi.

Peşti: Îi plac bancurile lungi, pentru că hohotele de râs i le stârneşte cel mai tare o situaţie care îl ţine în suspans mai întâi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!