Semnele de foc şi aventurile lor

De Corina Buhagiar pe

Nu e vorba doar de o partidă de sex întâmplătoare. Asta se poate întâmpla oricui. Dar semnele de foc agreează chiar situaţia relaţiilor paralele.
Berbecul nu vrea asta, neapărat. Lui i se întâmplă, pur şi simplu! Ai văzut prin filme ce se petrece cu fotbaliştii sau luptătorii sau piloţii de formula 1 sau cântăreţii de rock când se retrag în culise, respectiv vestiare, iar femei horny îi aşteaptă şi sar pe ei? Cam aşa…

Leul este prin excelenţă zodia distracţiei. El are o inimă maaaaare şi generoasă. Crede sincer când spune „te iubesc”. Nicio problemă dacă a spus-o acum o oră şi alteia. Era la fel de sincer! Ideea de harem îl încântă, ca unul care consideră că merită tot ce e mai bun pe lumea asta.

„Cine poate, oase roade” crede Săgetătorul. Cum a avut grijă mereu ca programul său să fie în afara controlului consoartei oficiale, poate să strecoare o relaţie cu altcineva chiar şi pentru o perioadă lungă de timp. N-are rost să amintim câte iubite avea Jupiter, adică Zeus, în timp ce Hera îl aştepta acasă cu făcăleţul în mână…

PS. Ca să spunem lucrurilor pe nume, deşi semn de Aer, Gemenii se poartă, din acest punct de vedere, ca şi semnele de Foc. Citez un astrolog popular: „Există Gemeni fideli, dar sunt mai rari decât Săgetătorii timizi”.

foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro