Pe cine exasperează Săgetătorul?

De Corina Buhagiar, pe

Oricât de popular, Săgetătorul nu poate să placă totuşi la toată lumea. Pe unii îi pune pe fugă, alţii fug cu deznădejde după el…
Ce mai neinspirată combinaţie este cea Săgetător – Peşti. Pe lângă contradicţia Apă – Foc, există o incompatibilitate de principiu, în ciuda faptului că au un guvernator comun, pe Jupiter. Ceea ce la Săgetător se traduce prin expansiune, noroc şi succes, la urma urmei egocentrice, la Peşti se sublimează în devotament, compasiune şi spirit de sacrificiu. Planul sexual este singurul unde se înţeleg, dar din păcate nu-şi pot petrece toată viaţa în pat.

Alt semn de apă lângă care Săgetătorul se simte sufocat este Racul, care poate vărsa multe lacrimi din cauza unei relaţii atât de nepotrivite. Pe când primul aleargă după variaţie şi aventură, celălalt are nevoie de calm şi siguranţă afectivă. Racul nu poate accepta nevoia de independenţă şi de flirt a Săgetătorului şi îi va reproşa adesea lipsa de consideraţie.

A treia combinaţie nereuşită este cu Fecioara. Atrasă iniţial de optimismul şi „joie de vivre” a Săgetătorului, pe care ea personal şi le reprimă, Fecioara va fi curând descumpănită în faţa stilului de viaţă jupiterian. Ataşată de siguranţa materială, se va panica în faţa cheltuielilor Săgetătorului pe care le va considera nechibzuite. Fecioara este gata să se devoteze, dar nu cuiva care e azi aici, mâine la Ploieşti.

foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!