Horoscop: Ce tip de petrecere de Revelion ţi se potriveşte în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 17:54

 

Săgetător

Săgetătorii ştiu în fiecare an unde merită să petreacă şi ce vor să mănânce la masa dintre ani. Vor fi cu siguranţă pe pârtie, cu un vin roşu şi nasul asortat, iar artificiile lansate de aceşti nativi vor fi aprinse din mersul schiurilor.

Capricorn

Capricornii sunt familişti anula cesta, aşa că petrecerea dintre ani va avea loc acasă, cu mâncare rămasă de la Crăciun, de la bunici şu părinţi şi un program Tv de divertisment. Cum nici bugetul pe sfârşit de an nu-i îndeamnă către alte destinaţii de Revelion, capricornii vor sărbători cuminte Anul Nou.

Vărsător

Vărsătorii au fost cam agitaţi în 2013, iar 2014 îi găseşte şi mai prinşi cu treburi diverse. Din cauza acestor perioade tot mai ocupate şi a telefoanelor care nu se mai opresc, petrecere de Revelion a trecut pe planul doi. Cu alte cuvinte, anul nou îi va găsi la o petrecere improvizată în viteză, fără multă bătaie de cap şi cu un meniu lejer, deoarece planificarea a lăsat de dorit.

Peşti

Nativii din peşti vor avea un Revelion de vis, alături de persoana iubită. Cum şi-au dorit de mult o noapte dintre ani la un restaurant select, sufletul pereche a apelat la Moş Crăciun şi visul se va împlini. Anul Nou 2014 îi va găsi pe cei născuţi în zodia peştilor în ţinută de gală, cu somon şi coniac fin, la un restaurant select.
 
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!