Horoscop: Ce tip de petrecere de Revelion ţi se potriveşte în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 17:54

Vezi ce tip de petrecere de Revelion ţi se potriveşte în funcţie de zodie şi unde ar trebui să petreci noaptea dintre ani.
 

Berbec

Berbecii sunt atât de activi şi entuziaşti de Anul Nou, încât nu pot sta la o singură petrecere. De fapt, berbecii nu pot sta deloc, în general, aşa că există şanse foarte mari să îl vedeţi pe nativul acestei zodii în piaţa mare a oraşului, în club şi, spre dimineaţă, pe străzi, aruncând cu ultimele artificii.

Taur

Taurul este prea comod şi clasic pentru petrecerile mari, publice, în restaurante sau săli tip ballroom. Cel mai probabil că nativii din taur vor petrece noaptea dintre ani în compania familiei şi prietenilor apropiaţi, la un pahar de şampanie, în curtea casei, în balcon sau pe canapea.

Gemeni

Nativii din gemeni se hotărăsc greu în privinţa invitaţiilor la petreceri de Revelion, astfel că s-ar putea ca anul acesta să ezite prea mult şi să rămână pe drumuri. Cum nativii din gemeni ştiu să petreacă, indiferent de loc şi companie, vor merge la un party în club sau la nişte prieteni acasă.

Rac

Racii sunt foarte tradiţionalişti şi „de casă” când vine vorba de noaptea de Revelion. Dacă nu au planuri undeva în străinătate, cu familia, nativii din rac vor petrece noaptea dintre ani acasă, la bunici, cu părinţii sau rudele cu care au sărbătorit şi Crăciunul.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!