Horoscop: Ce tip de petrecere de Revelion ţi se potriveşte în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 07 decembrie 2017, 17:54

 

Leu

Leii sunt mereu centrul atenţiei şi nu ar rata pentru nimic în lume acea noapte din an în care pot purta cele mai glamour ţinute şi în care toată lumea se va uita la ceas şi al ei. Prin urmare, leii se vor distra cel mai bine dacă de Revelion organizează chiar ei o petrecere, acasă sau într-un local.

Fecioară

Fecioarele vor mereu să aibă dreptate şi să facă ce vor ele, deci dacă e vorba de o cabană la munte sau o petrecere în Piaţa Sfatului, ei sunt cei care dictează. Cel mai probabil că anul acesta, fecioarele vor petrece Revelionul undeva în aer liber, îcălziţi de şampanie şi artificii.

Balanţă

Balanţele sunt genul care şi-au făcut planuri de Revelion încă din vară. Dacă în septembrie au stabilit zona geografică şi ţara, până în octombrie ştiau deja câte persoane vor petrece împreună şi au dat deja avansul. Cel mai probabil că 2014 va găsi balanţele undeva la munte, la schi în Austria sau la o cabană cu prietenii.

Scorpion

Scorpionii ar prefera un Revelion mai liniştit, în familie, anul acesta. Poate pentru că firea lor îi face să viseze la un Revelion romantic, cu lumânări parfumate şi lenjerie sexy în loc de ţinute de gală. Oricum, anul acesta, nativii din scorpion vor petrece Revelionul în pat, alături de persoana iubită.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!